Powered by Blogger.

Thursday, May 17, 2012

Mahu Kuat Macam Popeye..


Anda ada masalah dalam memberi anak anda makan sayur??? Saya ada penyelesaiannya.. Hehhee...


Sayur bayam yang dah siap digoreng memang sedap dimakan.. Rasanya yang rangup membuatkan si pemakan tak akan sedar bile kerepek bayam die dah abes.. Paling syok kalau dapat makan sambil tengok tv.. Tau2 je kerepek dah habis tinggal serdak n bekas saje.. Hehheh...


Kalau sesape yang nak kerepek bayam yang sedap, rangup dan boleh buat anda mahu pon anak2 anda jadi kuat macam popeye boleh la menghubungi puan Emy (sparklemaneh.blogspot.com) di blog beliau..


Mari.. Mari.. Lagi cepat order lagi cepat la kerepek bayam ni tiba di pintu rumah anda.. =D


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 juta comments on "Mahu Kuat Macam Popeye.."

miloais milo on May 17, 2012 1:31 PM said...

iols penah makan kerepek bayam ni
kawan iols buatkan...
sedap juga...

Nini D.. on May 17, 2012 2:43 PM said...

amboooii.....strategi pemasaran nih. :)

eda_ej on May 19, 2012 11:06 PM said...

miloais milo~memang sedap pon.. bile dah ngadap asek makan je.. tak sedar dah abes..

eda_ej on May 19, 2012 11:07 PM said...

emy~hehhehe.. mende baik elok la dihebahkan ye dak... =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez