Powered by Blogger.

Tuesday, January 31, 2012

Dah Sampai..


Huhuhu.. barang yang di order dah sampai..


Time kaseh kat niza sebab sudi pos.. huhuhu.. ate udah aku beli, maka kene la tokey ngepos ye dak..




Dah selamat sampat hari kamis lepas..


Apekah mendenye ini???


Taarrraaa...




Ini le mende alahnye.. saje le cube2.. maklom le duduk umah pon bukan duduk diam goyang kaki.. nak ngadap anak2.. paham aje le bile ade anak kecik ni.. macam2 nak kene buat..


Rase die pon sedap juge.. macam nak minom banyak kali je..


Kat bawah ni ade la skit kebaikan Cocoa Collagen ni..


KEBAIKAN DAN KHASIAT:



  • Membantu mengimbangi hormon
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  • Melambatkan proses penuaan
  • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Memberikan tenaga
  • Membantu mengurangkan keguguran rambut
  • Melancarkan peredaran darah dalam badan
  • Mengimbangi berat badan
  • Meningkatkan daya penghadaman
  • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot





Huhuhuhu.. bukan untuk orang yang duduk rumah saje, malah yang kuar bekerje pon sesuai amek mende ni.. bukan ape pon cume nak bagi kite lebih bertenaga..


Dalam beberapa hari aku minom cocoa collagen ni rase cergas la skit dari biase.. aku tak bley la nak bagi testimoni banyak2, baru bape hari je pon aku cuba.. tunggu la dalam dua tige bulan ke..


Kalau ade sesape yang berminat boleh la order kat pengedar berdaftar iaitu puan niza.. kene le beli kat pengedar berdaftar sebab takot kang tebeli barang tak ori pulak.. skang ni memang melambak orang jual barang tak ori.. selain tu buleh la dapat discount.. sape yang tak suke ngan discount kan.. hehhehe..


Inginkan keterangan lanjut boleh la klik di sini..











12 juta comments on "Dah Sampai.."

Nini D.. on January 31, 2012 11:17 AM said...

wah...bagus!

eda_ej on January 31, 2012 9:35 PM said...

ko nak?? huhuhu...

~najwa~ on January 31, 2012 11:31 PM said...

wahh, nanti muka naik berseri-seri...bergetah u...eheh

eda_ej on February 01, 2012 12:22 PM said...

harap cenggitu le.. byk yg udah kendo2 nih.. =D

a'in fajar on February 01, 2012 1:39 PM said...

urmm bgs2, mmg aku cr benda ni, klu dah kwn ko jual leh la ku oder ni..ape produk lain lg..ok2 aku g blog kwn ko2

eda_ej on February 01, 2012 5:37 PM said...

ain, kat blog die tak tarok.. kalo ko nak aku boleh bg tau kat die.. huhuhu..

a'in fajar on February 01, 2012 9:45 PM said...

aku dah tengok dah..eh nnt dulu kn msk dlm list dulu..byk dah aku bli ni, main oder, org lain yg byo..bising plak c kamal.hehe

afzan on February 02, 2012 12:01 PM said...

wah makin cargas eh sekarang!

haniaiman on February 02, 2012 10:10 PM said...

wah memang sedap ea?..

eda_ej on February 02, 2012 11:33 PM said...

ain~tak pe.. tak penting sangat pon.. huhuhu..

afzan~boleh la.. cergas la skit dari dulu..

haniaiman~sedap.. macam rase nescafe 3 in 1.. huhuhu..

neyza mokhtar on February 03, 2012 2:53 PM said...

sapa nak order jgn malu jgn segan..pm kat facebook sy https://www.facebook.com/mrshelmeyza

rugi tak beli..hehehe... :)

eda_ej on February 06, 2012 12:03 AM said...

pomot jangan tak pomot.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez