Powered by Blogger.

Tuesday, January 24, 2012

Bawak Balik Stereng..


Weekend baru2 ni kene tinggal lagi.. tapi sehari semalam je.. mr ejai menjalankan tugas di selatan tanah air pulak.. kat pontian johor.. huhuhu.. minggu lepas pegi team building kat pangkor.. kali ni pegi amek gamba plak ngan hafeez halim.. betol la orang tue2 kate sayang bini tinggal2 kan.. huhuhu..


Balik dari pontian mr ejai dan hencik hafeez halim sempat singgah ke pekan rengit.. banyak jual barang bundle ngan barang2 2nd hand.. dan yang paling penting MURAHHH.. hehhehe..




Stereng ini lah yang telah mr ejai beli.. sebab die tau anak bujang die suke sangat ngan stereng kete.. maka dibelikan la sebijik..






Harith dah ade port main yang baru.. skarang dah ade port untuk menghabiskan minyak.. main la sampai lebam.. kompom minyak tak abes2.. paling kuat pon game over je.. pas tu boleh main lagi..




Harga asal stereng ni $45 doller s'pore.. tapi beli dapat RM40 sahaja.. $1 doller s'pore lebih kurang RM2.50.. so 45x2.50 dah bape kan.. kire murah la ni.. barang pon tak de la buruk sangat.. dan yang paling penting masih berfungsi dengan baik.. tak kisah la 1st hand ke 2nd hand ke janji boleh pakai..




Dan kini ini la yang jadi.. hadap la stereng tu.. sampai makan pon tak nak.. boleh kenyang agaknye dok hadap mende tu..









3 juta comments on "Bawak Balik Stereng.."

~najwa~ on January 24, 2012 3:56 PM said...

Fuyoo....ini ke yg isi Ron97 tu....haha. tererla mamat Alan drift Nanti :)

eda_ej on January 24, 2012 4:02 PM said...

jangan tak caye, mamat alan lagi pandai handle stereng tu dari ibu n abah die.. huhuhu..

Nini D.. on January 24, 2012 7:06 PM said...

CikMat blom start lagik mengilai benda2 cenggini...dia lebih suka mengadap nasi goreng telo kicap dia..tak pun karton dia yang tak akan habis2 kat tv tu..muak haku!!!

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez