Powered by Blogger.

Friday, January 20, 2012

Buah Hati Dah Balik..


Sory kawan2.. aku asek lmbat je update blog.. bile tanggungjawab dah makin banyak cam ni la..


Kadang tu baru nak menuleh yg kecik nangeh nak susu.. tak pon yang beso plak sibok nak makan la nak itu nak ini.. tapi wat mase ni ok la lagi.. masih boleh handle..


Ye, seperti tajuk di atas buah hati a.k.a big boss udah selamat balik dari pangkor petang senin lepas..


Ade sedikit perubahan.. elok je sampai rumah aku tengok warna kulit dah betukar sikit.. ala2 udang kene bako.. huhuhu.. mujur anak2 masih kenal abah die.. hehehhe..


Oley2 ade la dua tiga bungkus sate sotong.. jadi la.. nak borong banyak2 pon takot susah nak bawak balik.. nak merempit dari subang ke sini tu yg masalah.. tu pon seb baik bawak beg galas je.. kalau bawak beg tarik cam bebudak AF tu mane gaye nak hangkut..


Sory gambo tak banyak dalam entry kali ni..


Berkenaan dengan barot untuk cucu sulong chu tu dah selamat aku siapkan..










Dapat buat 7 helai.. dah selamat pon chu amek minggu lepas.. harap chu bepuas hati la hendaknye..


Chu dah start risau bile cucu yang dikandung menantunye asek ke bawah je.. chu kate dah banyak kali pegi jumpe bidan kasi naikkan baby tu balik.. walaupon due date amalina 1 march tapi chu kate mungkin besalin awal kot.. baby macam dah tak saba2 nak keluar katenye.. huhuhu.. pape pon aku doakan semoga amalina dan baby die selamat.. aminn..











3 juta comments on "Buah Hati Dah Balik.."

Qaseh Suhaida on January 20, 2012 3:33 PM said...

sedappp la satay sotong tuuu makan sambil tgk tv...

miloais milo on January 20, 2012 4:01 PM said...

setuju ngan qaseh - sate sotong tu - klao makin sambil nagdap tv - memang sohih boleh habis berpeket2....!

eda_ej on January 20, 2012 4:13 PM said...

Qaseh~memang makan sambil tgk tv..

miloais~dah abes pon sebab beli pon sikit je.. tapi rase cam dulu2 die punye bulat2 tu besa.. skang dah makin kecik..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez