Powered by Blogger.

Tuesday, January 3, 2012

Dating..


31 dis 2011.. hari terakhir di tahun 2011 baru dapat dating bedua..


Seawal jam 7.30 pagi anak dara kecik si hasnaa dah siap mandi.. dah siap susu dan dah tido balik..


Abang harith pon maseh belom bangun.. die memang slalu bangun lambat..


Dikesempatan yang ade, aku dan mr ejai pegi dating ke selekoh kejap.. maseh belom mandi.. huhuhu..


Anak2, mak metua dan adik ipar boleh tolong tengok2kan..


Pukul 8 pagi keluar rumah..






Huhuhu.. rase macam pengantin baru.. cuma inai je tak de..


Jalan2 kat pasar sambil pegang tangan.. tak nak lepas2.. hehehhe..


Pada orang lain pegang tangan tu perkara biase, tapi pada aku pegang tangan dah jadi luar biase bila anak dah dua..


Ye la, selalu bawak askar tapi kali ni tak..








Cam biase la hari sabtu kat pasar selekoh kalau tak pekena sup dan sate memang tak sah..


Habis juga la 15 cucuk sate makan bedua dan semangkok sup ayam..


Walau cuma dapat sejam lebih luang masa berdua tapi rase happy sangat..


Lepas beli ikan, tapow sup 3 bungkus, apam balik 2 bijik dan makan sate haruslah balik cepat2 sebab risaukan hasnaa kalau2 die terbangun nak kan susu..


Jalan laju2..


Sampai rumah hasnaa maseh tido.. lega..
















Nota kaki~hasnaa masih full bf dan sampai sekarang tak reti nak isap botol.. betuah betol budak tu..











10 juta comments on "Dating.."

Nini D.. on January 03, 2012 9:54 AM said...

baca sambil senyum2..aku mlm 31hb tu dah dpt 'hadiah'.hahahah

~najwa~ on January 03, 2012 10:06 AM said...

wahwah..itu yang kita mahu!!!!hehe.

sesekali perlu macam tu ;)



anyway...niniD dapat 'hadiah' ape tu? hihi

eda_ej on January 03, 2012 10:45 AM said...

emy~hadiah ape kah itu??? aku mauhu tahu.. huhuhu..

kak najwa~kadang2 bile dah lame tak kuar bedua rasa janggal juge nak pegang tangan.. hehhehe..

miloais milo on January 03, 2012 11:48 AM said...

sesekali gi dating berdua memang best kan???

eda_ej on January 03, 2012 12:01 PM said...

miloais milo~sebab tu rase cam pengantin baru.. hehhhe..

ejai_ej on January 03, 2012 12:19 PM said...

peargkh.. muker serabut giler.. dengan tak bercukur.. huhuhuhu

eda_ej on January 03, 2012 12:21 PM said...

dan tak mandi.. heehhe.. =P

a'in fajar on January 04, 2012 8:38 PM said...

teringin jg nk rase soto n sate pasar selekoh ni, asik tak kesempatan je nk pegi..dah byk kali ko post psl soto sate selekoh ni...ni nk rase juga...paberet jg..buat2 ngidam ni mst trs dpt.

afzan on January 10, 2012 12:52 PM said...

seronok eh berjimba ngan laki! aku nak post anak2 jauh sangat kampungnya

eda_ej on January 11, 2012 5:35 PM said...

ain~time balik kg ke pegi la kejap.. tp tak boeh pegi lmbt2 kang abes..

afzan~kalo stakat sejam dua boleh la.. lebih dari tu mau melalak anak dara kecik tu nnt..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez