Powered by Blogger.

Monday, January 30, 2012

Nida Kawen..


Semalam aku, mr ejai, anak2 dan my niece lin serta suami sempat menghardirkan diri ke majlis kawen nida kat danau kota..


Siapa nida ni?? kawan skolah kat telok anson dulu.. satu kelas mase form 2.. satu asrama tapi lain dorm.. beliau pon kejap je kat telok anson, sempat setaun je kat telok anson.. bile naik form 3 die pindah.. lepas dari tu tak pernah jumpe dah.. semalam baru jumpe bile hampir 15 taun tak jumpe.. huhuhu.. lame gile tak jumpe tapi nida tetap macam dulu.. =D


Tak plan pon nak pegi sebenarnye.. sepatotnye semalam mr ejai ade outdoor shoot untuk pengantin yang bersanding hari sabtu lepas, tapi pengantin nak buat outdoor hari sabtu tu juge.. hari ahad boleh la pegi kenduri.. hehehhe..




Seb baik sempat jumpe nida.. dah nak gerak pegi outdoor mase ni.. langit dah mendong.. pape pon cantekkan baju die.. kunin raje ko.. hehehhe..




Tak ketinggalan juge kakak kepada nida, kak awie.. name betol hafizah tapi kat asrama dulu memang bebudak panggil kak awie.. ape punca pon panggil awie pon aku tak ingat dah.. lame sangat..




Balik dari kenduri.. kemain lagi sengeh manjang dua branak ni dalam kete..




HAsnaa pon dah penat.. tido saje la die walo hidung dah mule berair.. harap kak najwa kenal baju hasnaa ni.. time kaseh kak najwa.. baju ni memang kene ngan warna kulit hasnaa.. hehehhe...




Ni gamba klas mase form 2 dulu.. aku cilok dari fb puan eila hehhhe.. nampak tak puan emy pon ado.. kelas aku tak ramai budak melayu.. walo pon time cikgu tak de banyak bunyik cong ceng cong ceng tapi best.. hehehhe...


Pape pon aku doakan semoga puan nida dan suami bahagia selalu.. cepat2 dapat baby ye.. peace yoo.. =D















2 juta comments on "Nida Kawen.."

Prettywrite on February 09, 2012 1:22 PM said...

lawanya kunem baju pengantin..betul2 raja ni..hehe..

akak..yana suka tengok muka akak..sejuk mata memandang..hehe..

eda_ej on February 10, 2012 12:54 AM said...

tu la kunin die cantek..

sejuk mate mandang ye.. gamba kat sini sume edit.. ilusi semata2.. sebenarnye tak sejuk mane pon.. hehehhe...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez