Powered by Blogger.

Saturday, January 14, 2012

Sepi lagi..




Kedua2 gambar diatas telah diambil pada jam 5.21pg tadi..


Huhuhu.. kene tinggal lagi weekend ni..


Mr ejai nak pegi pulau pangkor.. tahun ni team building kat sane plak..


Mujur la dekat je.. tak macam dua tahun lepas yang kat phuket tu..


Kol 5 lebih dah kene keluar rumah sebab mr ejai nak parking moto kat rumah paan adik beliau yang kat subang tu.. kol 6.30 pg dah nak kene ade kat Subang.. flight dalam kol 8 kot.. tak pasti plak aku.. huhuhu..


Redho aje la.. ari senin ni kang baru balik..


Semoga suamiku mr ejai selamat pegi dan balik.. aminnn..
















Nota kaki~ade orang tanye, apsal ko tak ikot je pegi pangkor??? huhuhu.. tak de peruntukan untuk aku dan anak2 noks.. staff sahaje.. kalau family day boleh la aku ikot..









3 juta comments on "Sepi lagi.."

~najwa~ on January 14, 2012 7:47 AM said...

takpe....enjoi dgn hasna dan abg spiderman, hehehe.


~husband knajwa tinggal gi KL pun dah terasa sepi...inikan pulak jauh2..huuu

haniaiman on January 14, 2012 9:40 AM said...

takpelah dik, kita doakan mr ejai slamat p n balik ea..

Nini D.. on January 14, 2012 2:58 PM said...

kita kan sedia berkhidmat 24jam 7hari..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez