Powered by Blogger.

Friday, April 1, 2011

Errmmm..


Sory ye kawan2..

dah lame aku tak update blog..

aku maseh, sedang dan tengah menyiapkan baju pengantin yang aku citekan sebelom ni..

selain dari itu aku juge sedang memperbetolkan ketingtongan kepala hotak aku yang aku rase tak berape betol wat mase ni..

dah lame dah aku ting tong ni..

tak tau la bile nak elok..

harap2 cepat la sembuh penyakit aku nih..

tidak ketinggalan juge aku sedang frust sebab gamba yang aku dah tarok dalam lappy ni hilang..

sangat sentimental gamba tu..

mungkin sebab atas kecuaian aku sendiri agaknye..

tak pe la, aku cube amek gamba tu lagi skali.. aku cube..

sory sebab buat korang tetunggu2..

huh.. bunyik macam orang gile glemer je..

macam la ade orang nak bace blog aku ni kan..

ok la kawa2, aku nak menstabilkan frequency radio otak aku ni dulu..

nnt kalo aku rajin aku update la lagi ye..

salam..

2 juta comments on "Errmmm.."

Nini D.. on April 01, 2011 10:48 PM said...

itu aje ko tulih??!!!!

DKosongLapan on April 02, 2011 2:06 AM said...

cik edaejai...
kaghang lame2 mood nak menulih ni jadi maleh kalo udah lame tinggei...... itu yang payah tuuu......nak mule balik daghi abc...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez