Powered by Blogger.

Saturday, March 12, 2011

Seharian..


Yes.. seharian.. hari ini dah ketika ini aku tiga branak maseh lagi berada kat office hubby.. adoyai.. dari pagi tadi dok lepak sini teman hubby wat keje.. wat mase ni aku tak nampak kol bape boleh kitorang balik..

Pagi tadi sebelom pegi office sempat singgah mamak bawah rumah tu.. hubby beli roti canai ngan nasik lemak.. sampai office baru makan.. roti canai makan time tengahari.. huhuhu.. kol 5 makan nasik.. teringan nak makan kat ciken rice shop.. boleh la tahan.. perot dah lapo.. ade orang belanje plak.. lagi la sonok kan.. sukur nikmat tuhan.. heheheh..

Harith? aku tengok die ok je.. main pusing2 office ni macam office die yang punye.. pas tu main ipod.. isap susu.. tu je la keje die.. aku?? dapat pc sebijik.. intenet laju gile.. aku pon pegi la tengok youtube.. sedih aku tengok video tsunami kat jepon.. teringat plak tsunami kat acheh dulu.. ade satu video yang aku tengok tu kat jeddah pon kene tsunami.. Allah maha berkuasakan.. tetengah tengok vidoe tsunami harith plak sebok nak tengok mickey mouse plak.. aku pon tak tau sejak bile budak ni suke tengok mickey mouse.. die cume suke lagu Hot Dog tu je.. itu je la dok ulang2..

Tuleh takat ni dulu la.. nak sambung tengok youtube.. hubby pon tak bagi tau dah nak balik ke belom.. huhuhu.. tapi nampak cam dah nak kemas2 dah tu..


Nota kaki~rindu zaman dok kat cc mase form 6 dulu sebab taip enrty ni pakai pc.. keyboard timbol2.. monitor pon besau.. terang bijik mate.. tenet pon laju.. puas jari menaip.. best gile.. =D

3 juta comments on "Seharian.."

a'in fajar on March 15, 2011 8:10 PM said...

ms f6 aku rasa ko dgn bell yg suke main ternet kan.kami ni sume bute IT hehehe

eda_ej on March 15, 2011 10:05 PM said...

suke sangat main tenet sampai ade org ingat aku bg no tepon org tu kat org lain mase chat.. sedey aku.. huhuhu..

axie on March 17, 2011 10:46 AM said...

Salam perkenalan
Jom join contest gambar kawen yang paling saya suka
http://azieaxie.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-kawen-yang-anda-paling.html

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez