Powered by Blogger.

Friday, March 4, 2011

Gelak Beso..


Part ni memang antara part yang boleh buat aku gelak macam nak pecah perot.. kelakar gile.. ade gak tepikir nak carik sape yang nyanyi lagu nih.. tapi nanti2 la.. pagi tadi, disebabkan hubby tinggalkan lappy die yang laju nih kat rumah so aku pon ape lagi.. pepagi dah bukak fb.. tenampak plak kat wall Oh! Media tarok tagu asal Soley ni.. bak kate orang pucuk dicite ulam mendatang la kan..

Hahahaha.. gile kentang aku dok umah cam ni.. dok ulang lagu soley2 ni banyak kali sampai mamat alan pon macam dah nak hafal.. gile kah aku?? tak kot.. gile lame la lagu soley2 ni.. tahun 1972.. kakak aku baru lahir tahun ni.. ntah2 kakak aku pon tak tau lagu nih.. dah 39 tahun usia lagu ni.. kakak aku pon dah masuk 39... dah tua rupenye kakak aku tu.. cehh.. macam la aku ni mude remaja.. tak kisah la.. yang penting lagu ni kembali molotop setelah 39 tahun.. gile kan.. aku pon rase nak gile ni.. aku ingat nak ngadap lappy sampai lebam ari nih.. hahahahha..

Nak karok same?? JOMM..

Just a little bit lonely
Just a little bit sad
I was feeling so empty
Until you came back
Until you came back
Until you came-

Ooh Soley Soley
Soley Soley
Soley Soley

Ooh Soley Soley (Soley-ley)
Soley Soley (Soley-ley)
Soley Soley

Just a little bit closer
Can you lay by my side
Can we get it together
Lazing in the sand
Lazing in the sand
Lazing in the-

5 juta comments on "Gelak Beso.."

~najwa~ on March 04, 2011 1:30 PM said...

part ni kami pon gelak beso dalam wayang..hahah

eda_ej on March 04, 2011 2:02 PM said...

ni dok ulang2 pon still nak gelak gak.. hadoiii..

azura samsuddin on March 04, 2011 4:44 PM said...

eda, zura de tag utk join GA, mehla sama2

http://azurasamsuddin-contest.blogspot.com/2011/03/first-ga-from-senangmenangmiezanieracom.html

a'in fajar on March 04, 2011 8:43 PM said...

hahaha aku br je lps tengok citer ni..tengok kat astro first..gelak sampai nangis

eda_ej on March 04, 2011 8:48 PM said...

gile punye awak cite ni kan.. hahahah..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez