Powered by Blogger.

Wednesday, March 2, 2011

Datang Kembali..


Ape yang 'datang kembali'??
kegilaan aku menjoinkan diri kepada giveaway n contest yang para blogger2 buat dah merasuk aku kembali..
kalo sebelom ni my pren
puan emy rajin beno mentag name aku ajak join masuk GA or contest..
maap ye puan emy..
aku ni kalo udah namenye maleh memang maleh betoi..
skang ni momentum aku nak join mende2 tu tengah laju..
tu pasey la kalo sape yang ade follow blog aku yang lagi satu tu
(My Blue Retro Van) memang nampak aku asek update aje..
update GA ngan contest je pon..
kalo ade name korang yang kene tag tu aku tak de la wajibkan korang buat..
ikot suke le..
nak buat pon boleh..
tak buat pon tak ngape..
aku tak kisah pon..
aku join GA atau pon contest yang senang2 je..
disebabkan lappy ni slow, so sempat la aku menjoinkan diri sambil menjait manik.. caye tak?? hehheh..
ade yang telebih mase macam aku ni yang nak join? haaa..
korang buleh le pegi ke blog aku yang lagi satu tu..
k la nak sambung join GA nih.. hehhehe..

2 juta comments on "Datang Kembali.."

Nini D.. on March 02, 2011 3:54 PM said...

aku pulak sekarang diserang sakit M....

eda_ej on March 04, 2011 7:42 AM said...

tak pe le.. kang kalo angin rajin ko datang mesti aku pon kalah.. cayok2!!!

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez