Powered by Blogger.

Wednesday, March 9, 2011

Update Sikit..


Nak update gak la skit.. semalam ngan kemarin dah la tak tulis pape..

Alhamdulillah Mr Ejai dah selamat sampai dari penang petang ahad lepas.. sukur nikmat tuhan.. oley2 ape yang dibawak?? ade la baju 2 helai untuk harith.. jambu madu ngan kuah rojak beli kat R&R tapah.. baju kotor sebondot.. selipar jamban hard rock yang tak bape rock.. dan yang paling menarik semua staf dapat ipod touch... harith bile dah ngadap ipod tu memang tak lepas la jawabnye.. pas tu hubby ade dapat satu gajet nih mase lucky draw.. die cam recorder tarok kat tv.. kalo kite nak save cite pape senang la kot.. tapi masalahnye tak reti gune plak.. belom abes godek lagi.. tapi mungkin mende tu tak sesuai dengan tv kat umah ni agaknye.. ade mase kang aku tarok la gamba ye.. tengah sakit M ni..

Hari isnin hubby cuti.. aku kerah ajak ke damansara carik barang.. tapi sedey barang tu tak de.. sory emy.. nnt aku try carik barang tu kat tempat lain ye.. pas tu kitorang lajakkan perjalanan ke subang.. singgah rumah adik hubby si paan tu.. kebetulan plan paan pon cuti demam.. beli kfc bawak sane makan2 skit kat situ petang balik.. nak lame2 pon nak wat pe kan..

Semalam.. aku menyambung jait manik baju pengantin tu.. huhuhu.. bile la nak siap agaknye.. penat dah ni.. rase nak kibar bendera puteh..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 juta comments on "Update Sikit.."

Nini D.. on March 09, 2011 8:16 PM said...

hamboi........ipod touch eh..wow!!

maya amir on March 09, 2011 10:24 PM said...

jahit manik baju pengantin? bagusnye.. mesti kene sabar kan, nak jahit manik2 tu..:)

eda_ej on March 09, 2011 11:22 PM said...

emy~ipod je.. bukan ipad.. nak beli tak mampu.. dapat pree ni besuko le.. tapi kalo dapat ipad aku update blog tiap hari.. hehehhe

maya~baju sepupu je.. bukan baju orang lain.. mmg kene banyak saba..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez