Powered by Blogger.

Thursday, April 21, 2011

Dah Sampai..


Hehehhe.. barang yang ditunggu2 dah sampai tengahari semalam.. alhamdulillah.. selamat sume.. barang pon sampai dalam keadaan yang sangat baik..

Ni la kotaknye.. dibalut rapi.. time kaseh niza.. niza ni dulu satu klas ngan aku mase kat poly.. dari sijil sampai la ke dip satu klas.. kalo nak tye pape pasal komputer pon buleh tahan hebat die ni.. nak tau ape barang yang die pos?? jeng.. jeng.. jeng..


Ni la die Sos Char Kuey Teow.. abang si niza ni ade jual sos ni.. disebabkab tekak aku pon teringin sangat nak makan char kuey teow, aku pon order la sos ni kat niza.. kejap je sampai.. niza pos kemarin, semalam dah sampai..

Disebabkan semalam aku dah memborong kat econsep, sume barang2 nak wat char kuey teow aku dah siap beli.. cume aku beli kuey teow biase.. yang kecik tu tak de plak.. so malam tadi mr ejai la yang merasmikan pembukaan balang sos char kuey teow tu.. semangat die nak masak.. aku siapkan barang2 je.. hehehhe..



Ni la hasilnye.. mr ejai yang masak ye.. aku tolong melantak je.. walopon masin skit sebab telebih sos ikan tapi untuk 1st time masak cenggini sedap gak.. ini bukan la masin yg sampai tak buleh telan langsung tu ye.. nak lagi sedap tarok kerang ngan cili potong.. huhuhuu.. betambah2 mabeles beb.. ade yang terliur?? cepat2 la kontek puan niza.. tuleh la kat cbox blog die tu.. insyaAllah die balas..


Mr ejai cakap kalo niage pakai udang beso2 cam ni buleh rugi wooo.. hehehheh..

12 juta comments on "Dah Sampai.."

Nini D.. on April 21, 2011 2:32 PM said...

terliur aku..

eda_ej on April 21, 2011 2:39 PM said...

buleh la order.. hehehe..

neyza mokhtar on April 21, 2011 4:52 PM said...

weh pasal pe kuah kering?hehe

eda_ej on April 21, 2011 5:04 PM said...

tak bley tarok byk kuah sbb takot kembang.. maklom le kuey tiow kecik tak jumpe..

~najwa~ on April 21, 2011 5:15 PM said...

kena kuah kasi basah lagi - baru betul2 char, haha... mantap, nampak sedap ;)

eda_ej on April 21, 2011 5:25 PM said...

tak pe, chef balik kang komplen kat die kasi kuah lebey.. hehhehe..

PUANSTOBERI on April 21, 2011 8:47 PM said...

napak sedap..tp nak membuatnya... uh.. maleh bebeno.. huhu :D

eda_ej on April 21, 2011 9:30 PM said...

kalo maleh sangat makan je kat luwo.. sedap juge.. cume kene kuwo duit sikit je le.. hehhehe..

afzan on April 28, 2011 5:36 PM said...

pandai encik abang memasak. nak kena try ni

eda_ej on April 28, 2011 5:52 PM said...

beliau memang suke masak.. hehheh..

FeRoZ SuLaiMaN on May 04, 2011 2:30 PM said...

suruh niza antaq satu mai sabah

eda_ej on May 04, 2011 2:35 PM said...

bob~nnt aku suruh niza anto.. sian ko.. kalo ade mende ni senang ko nak masak.. tu la aku soh kawen tak mo.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez