Powered by Blogger.

Wednesday, April 6, 2011

Klinik..


Hari sabtu.. lepas hantar my niece naik balon kat LCCT kitorang 3 branak terus pegi klinik.. jenoh dicari2 klinik panel.. mule2 memang tak jumpe.. tapi last2 terjumpe plak.. hehehhe.. Kenape pegi klinik? sape sakit? selalunye harith je yang sakit kene bawak pegi klinik.. kadang2 hubby pon pegi gak.. aku? sangat la jarang.. ade la skali ari tu demam tak larat bangun lepas mak abah pegi haji.. skang ni aku plak yang kene pegi klinik.. biase la orang pompuan.. belom pon separoh abad dah macam2 sakit.. sakit orang pompuan.. nanti la kalo aku dah tebukak ati nak share aku cite katy korang aku sakit ape ek.. sabarr.. satu hari nanti aku cite gak.. Kalau ikot list aku orang kelima mase tu... ngah tunggu giliran.. hubby yang mengantok sebab bangun kol 4.30 pagi curi2 tido.. sian.. harith pon tido.. harith ni tido sebab dah memang time die tido.. so jangan kacau die.. biarkan je.. Ade yang menarik.. ni la 1st time aku pegi klinik yang no giliran die santek.. selalunye tu tulis no pakai kad board je..
Huhuhu.. satu page ade 2 gamba.. satu ni..


Lagi satu yang ni..


Yang ni plak blah blakang..


Sudah2.. jangan tanye2 aku sakit ape.. tak kritikal pon.. maseh boleh lari2.. hehehe..

8 juta comments on "Klinik.."

Nini D.. on April 06, 2011 9:55 AM said...

ko pregnen???????????????????????????????????????

eda_ej on April 06, 2011 10:22 AM said...

tulang blakang aku sakit.. sebab epidural dulu kot..

DKosongLapan on April 06, 2011 3:13 PM said...

mase ni le nak manje2 lebih sikit dengan abangnyeee....hehehe

neyza mokhtar on April 06, 2011 3:30 PM said...

ingat ngandung tadi..hoho..yes..mmg tu la kesan epidural..nyaris tak ambik hari tu..

firna on April 06, 2011 9:18 PM said...

Aku pun ingat ko nak 'buncit' kali ke2 tadi. Ape pun jaga diri lek lok. Bikin suspen daaa...hehehe

ladyzamea on April 08, 2011 10:54 AM said...

jg diri baik2 tau..
org pompuan ni mmg mcm2...
hehehe....

eda_ej on April 08, 2011 11:43 AM said...

niza~dulu dah tak de pilihan.. amek aje le.. yg penting baby boleh kuar dgn slamat..

ladyzamea~tu la.. org pompuan.. mase anak dara tak de sakit ape pon.. sukur le.. semoge dengan sakit tu kite boleh tambah byk pahala ye dak..

eda_ej on April 13, 2011 1:40 PM said...

mama~kalo aku 'buncit' kali lagi pon tak pe kan.. hehhehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez