Powered by Blogger.

Thursday, April 21, 2011

Selamat Pengantin Baru..


Kali ni kompom entry dah basi.. lambat sangat update.. hari ahad 2 minggu lepas kitorang 3 branak ngan my niece + tunangnye sempat le manghadirkan diri ke kenduri kawen syamsul nasriq.. sape skolah SEMAJA dulu kenal la kot.. name glame die dulu Syam Gono.. sebenornye syamsul ni sekampung ngan aku.. dari tadika sampai la ke awal tingkatan 4 satu skolah.. huhuhu.. pas tu masing2 masok skolah teknik..

Time ni dalam kete ngah tunggu my nice + tunang die kat petronas dekat2 ngan tesco ampang.. aku pegi kenduri blah pompuan je sebab malas nak balik kg.. hehehhe.. lagi pon baru je balik kg ari tu..


Mr ejai yang cuba bersabo sebab my niece lambat sampai.. sesat.. harith plak tetap dengan ipod die.. time pegi kenduri kene la bagi die main.. kalo tak mau berlari tak cukup tanah nanti..


Tak lame pas tu my niece sampai.. jenoh pusing2 carik rumah pengantin tak jumpe2.. dah pakai GPS pon tak jumpe gak.. pandai btol rumah pengantin tu menyorokkan.. hehehhe.. last2 my niece call pengantin ckp tak jumpe rumah.. tak lame pas tu abang ipar pengantin pompuan datang amek.. huhuhu..


Tak banyak gamba pon amek.. sampai2 je pengantin ngah makan.. orang kampung pon dah banyak yang dah balik.. kenduri blah laki kat kg aku pon dah selamat berlangsung hari ahad yang lepas.. sonok la embah margono dapat menantu pompuan sebab syamsul ni la satu2nye anak laki die..

Semoga syamsul dan zai dapat melayari alam rumah tangge dengan aman dan damai.. tapi kalo tak bergelora sekali sekala tu bukan la rumah tangga namenye kan.. pandai2 la korang handle ye.. semoga bahagia.. aminn..

2 juta comments on "Selamat Pengantin Baru.."

PUANSTOBERI on April 21, 2011 8:42 PM said...

alolo...ada lesung pipit rupanya si harith. hihi..comey.. :D

eda_ej on April 21, 2011 9:17 PM said...

org kate ade lesung pipit ni tak cukup sel.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez