Powered by Blogger.

Tuesday, April 19, 2011

Hari Ini Perak Cuti..


Walaupon skang ni aku tak dok kat Perak, tapi beday Sultan Perak tak pernah aku lupe.. Semoga Tuanku Sultan Azlan Shah dipanjangkan usia.. dan dikurniakan kesihatan yang baik.. aminn..

Huhuhu.. ni bukan bini baru sultan perak atau pon bini baru agong ye.. ni my pren puan Nini D.. puan nini pon same beday ngan sultan perak.. epy beday my pren.. semoga ko panjang umo.. murah rejeki.. dikurniakan kesihatan yang baik DAN tambah askar cepat2 ye.. hehehhe...

Nota kaki~gambo Sultan Perak dapat dari sini.. gambo puan Nini D cilok dari blog beliau.. hehhehe..

5 juta comments on "Hari Ini Perak Cuti.."

neyza mokhtar on April 19, 2011 1:29 PM said...

huh..aku ingat bini baru sultan tadi..muahaha..barang mu ku pos hari ni...

Nini D.. on April 19, 2011 2:11 PM said...

tq..tq..tq...muah!

eda_ej on April 19, 2011 2:42 PM said...

niza~aku saje kasi gempak.. hehehh.. dah pos ye.. mekaseh.. sampey kang aku bg tau ko ye.. tak sabo btol...

emy~same2.. meh lage pipi ngan aku nak?? hehhhe..

ejai_ej on April 19, 2011 3:29 PM said...

hahahha.. sumpah terkejot td.. mati2 la igt si emy tu wife baru sultan.. isk... dah la colour baju dekat2 sama.. kalo tak baca content dalam post nih sure dah buat spekulasi liar dah.. hahahahha

eda_ej on April 19, 2011 5:00 PM said...

tadi pon dah tetipu kat blog die.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez