Powered by Blogger.

Thursday, April 14, 2011

Bermalam Di Putrajaya..


Hehhehe.. sory ye kawan2.. ni cite dah basi skit.. cite pasal hari sabtu lepas.. pagi sabtu tu kitorang 3 branak pegi jalan TAR naik moto.. nak elak jem.. baju pengantin asek kehabisan aje maniknye.. so kene le beli kat sane.. zip untuk beg kecik chu tu pon tak de.. kene beli juge.. zip beg puan emy pon baru beli.. sory my pren.. aku asek delay je beli zip ko.. tak sangke plak mase tu chu ngan pak chu pon ade kat situ.. so terus la kitorang pegi umah chu kat pandan jaya.. lepak la umah chu sampai petang sebab ujan lebat.. nak balik tak bley sebab kitorang naik moto.. lepak punye lepak tetibe chu ajak tido umah apis malam tu.. huhuhu.. apis tu anak chu yang sulong.. die la yang nak kawen tu.. dah dapat rumah sewa kat putrajaya.. atenye die koje gomen kat sane.. senang la dapat umah.. Petang tu lepas ujan reda kitorang balik umah mandi2.. siap2 barang harith nak tido putrajaya.. seronok bebeno rasenye.. walaupon bukan la tido kat hotel tapi bile namenye PUTRAJAYA bunyiknye macam best sangat je.. hehheh.. Malam tu sempat la kitorang melepak2 kan diri kat padang depan perbadanan putrajaya nih..
Ni la tuan rumah.. hencik apis.. menghitung hari je nak menikah nih.. bedebo2 le tu.. hehhehe..


Pak chu ngan chu.. loving couple.. pegi mane2 mesti nak bedue..


Harith yang gumbira sakan dapat lari2 atas rumput.. luas padang ni.. kalo boleh satu padang die nak tawaf.. yang baju biru tu fatin anak chu yang last..


Ape la yang dimenongkan budak ni agaknye..


Anak abah.. asek nak kepit ngan abah die je..


Huhuhu.. gamba aku tak banyak.. kat kamera hubby ade la rasenye.. takot nak godek kamera die tu.. salah tekan kang abes.. hehehh..


Malam tu aku pon tak ingat balik kol bape.. sampai je rumah apis kat presint 11 terus harith tido.. penat la kot asek lari2 je keje die.. aku pon ngantok.. bentang toto tarik selimut terus pengsan.. hehhhee.. esoknye pepagi dah balik.. ade tempat kenduri yang nak dituju..

3 juta comments on "Bermalam Di Putrajaya.."

ejai_ej on April 15, 2011 11:10 AM said...

huhuhu.. besarnyer perot abah harith tu.. tak diet ke die? huhuhuhu.. lalalllallalala

eda_ej on April 15, 2011 11:31 AM said...

abah harith tu nak diet tp ibu harith yg tak kasi.. ssh hati suami tak makan.. so kene la makan.. hehehhe..

neyza mokhtar on April 15, 2011 3:18 PM said...

mana bajunyer?dah siap ke?meh tengok!!hehe

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez