Powered by Blogger.

Wednesday, April 20, 2011

Pakcik Econsep..


Pagi tadi.. cam biase la rutin aku.. pegi econsep yang sekangkang kera tu.. aku cakap sekangkang kera bukan sebab econsep tu kecik, tapi sebab dekat sangat.. 5 minit jalan kaki pon boleh sampai.. kalau naik moto tak sampai seminit dah boleh tepacak depan pintu econsep.. nak kate aku rajin sangat pegi tak juge.. tapi bile kau bukak peti ais umah ni macam banyak sangat ruang kosong.. huhuhu.. kene pegi gak ni.. aku bukan ape, malas nak turun naik tangge.. mengah aku..

Dipendekkan cite.. siap urusan pembayaran kat kaunter, aku pon tolak la troly sampai ke parking kete.. (name je dekat tapi aku drive gak pegi econsep.. hehhehhe..) sementara aku nak memunggah barang2, pakcik yang slalu aku nampak dok kutip troly tunggu la aku munggah.. sempat tanye kat aku sambil tunjuk kat harith..

pakcik troly : adik ke??

adoyai.. aku senyum je..

aku : anak saya ni pakcik
pakcik troly : muda2 dah ade anak
aku : eh, saya dah tue dah
pakcik troly : 26 ade??
aku : saya 28

last skali pakcik tu cakap..

pakcik troly : muke die (harith) macam muke ayah die kan..
aku : haah

aku iye kan aje.. prasan gak pakcik kat hubby aku sebab slalu pegi econsep hari sabtu ahad je ngan hubby..

Tadi sempat aku ym ngan hubby cite pasal pakcik troly ni.. hubby kate "apsal tak ckp umo dah 30??" huhuhuhu.. aku gelak je..

kedut dah banyak kat muke ni.. cam ne la pakcik tu kate aku mude.. sabo je la..

5 juta comments on "Pakcik Econsep.."

DKosongLapan on April 20, 2011 2:39 PM said...

ade unsor2 keperasaan kat situ.... hehehe...tapi takpe...perasaan perasan itu memang bagoihhh....hehehe..tapi betoi Yong...mike memang nampok mudeee

Nini D.. on April 20, 2011 2:46 PM said...

pheeewwwiiitttt!!!!

eda_ej on April 20, 2011 3:10 PM said...

yeop~kamu belom nengok teman ni face to face kan.. banyak kedut dah sebenornye..

emy~ape nak wiwit2.. aku rase pakcik tu rabun la.. tak pe, len kali aku pegi econsep pakai kain batek je.. nampak macam org tue.. buleh.. hehheh..

neyza mokhtar on April 20, 2011 4:29 PM said...

aku rasa lebih kepada faktor saiz dan ketinggian!muahaha..

eda_ej on April 20, 2011 6:11 PM said...

niza~tu antara faktor yang sangat ketara.. redho je la..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez