Powered by Blogger.

Tuesday, April 5, 2011

Tahniah Shukor & Waheda..


Hari sabtu lepas 2 april 2011 isteri shukor dah selamat melahirkan baby boy jam 1am.. baby kuar normal berat 3.3kg kat hospital kajang.. alhamdulilah semua selamat.. Gamba ni je yang sempat amek sebab mak guard tak kasi bawak kamera masuk ward.. hadoi.. seb baik ade hp yang ade kamera.. boleh gak la amek gamba.. sian waheda tak larat bangun.. sonok dengar die cite pengalaman die besalin.. lain orang lain cerita die kan.. tp lepas waheda besalin degup jantong die ade masalah plak.. tapi tak serius pon. mungkin sebab die asek dok teringat2 sakit mase besalin kot.. wat mase sekarang ni dah ok dah.. sukur..
Tag name kat lengan waheda..


Belom boleh bukak lagi walau pon dah nampak bengkak skit tangan die.. sabo ye waheda..


Tag name kat katil.. jangan tetukar katil plak ye..


Mane gamba baby?? sory ye kawan2.. gamba baby die tak de sebab baby waheda kene masuk ICU plak petang tu.. baby die tak kritikal pon.. cume darah baby die tak same ngan darah waheda.. darah baby die ikot darah shukor.. kalau tak silap waheda darah B.. shukor plak O.. bile pikir balik macam pelik kan.. baby dok dalam perot mak 9 bulan makan sume dari mak tibe2 darah tak same plak.. kuasa Allah kan.. semasa entry ini ditulis waheda n baby belom lagi keluar spital.. ibu n baby dah stabil cume kene tunggu keputusan ujian darah je.. esok boleh keluar la kot.. pape pon tahniah shukor n waheda.. welcome to da club.. hehehhe..

6 juta comments on "Tahniah Shukor & Waheda.."

neyza mokhtar on April 06, 2011 8:29 AM said...

darah kena ikut mak ker?xtau la plak..darah anak aku pun ikut bapaknyer..tp xkena icu pun..pelik...pelik...

shukor peda on April 06, 2011 8:41 AM said...

thanks a lot

shukor peda on April 06, 2011 8:41 AM said...

thanks a lot

shukor peda on April 06, 2011 8:42 AM said...

thanks a lot

eda_ej on April 06, 2011 10:28 AM said...

niza~aku pon tak tau sangat part darah2 nih.. sebab die kate ade +ve ngan -ve.. aku nak terangkn pon tak pandai sangat.. hehheh..

suko~same2.. =D

shukor peda on April 12, 2011 9:53 AM said...

macam ni...wife aku B-ve aku lak O+ve so anak aku dah amik mak dia punyer B n aku punyer +ve.....so jadi B+ve...
doktor just nak check result drah ok ker x..tu jer..tapi resultnyer 3hari bekerja.....alhamdulillah sumer dah ok...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez