Powered by Blogger.

Thursday, February 11, 2010

Mengamok..


Huh.. jangan tekejut plak.. bukan aku yg mengamok n bukan juga hubby yg mengamok.. tapi yg mengamok adalah mamat alan... tak tau la ape masalah die malam tadi..

Mule2 tu dalam kol 2++ pagi kot die nangis pas tu menjerit2 kat kat dlm bilik.. tp bile abah die tepok2 elok plak tido balik..

Tak lame pas tu kol 4 pagi die bangun lagi.. nangis n jerit2.. ingat nak susu, tp bile bagi susu xnak plak.. abah die pon dah xtau nak wat pe.. dok jerit2 cam kene sampok.. sian kat hubby sbb pagi nak gi keje.. hubby xbley tido sbb mamat alan jerit2 kat telinga die.. last2 aku bukak lampu n kipas kat hall.. bukak tv.. ade cite natasha kat tv 3 plak.. ajak mamat alan tgk tv.. elok plak die diam.. tp mata aku la plak yg tak tahan.. ngantok gile..

Dalam kol 4.30 pagi mamat alan pon dah macam nak tido balik.. dah gosok2 mate.. aku bawak balik masok bilik.. then trus tido sampai pagi.. nasib baik la tak ari2 cam ni.. rabak mate ni rasenye.. mamat alan jgn la wat kat ibu cam ni lagi ye..

3 juta comments on "Mengamok.."

azeila eila on February 11, 2010 11:59 AM said...

mengigau la tu...sometimes kalo siang dia byk sgt main or terlalu suke, nnt mlm jd mcm tu la...sarah n syifa slalu mcm tu...lg la kiteorg b'2 keje pulak...

eda~ejai on February 11, 2010 1:23 PM said...

kadang tu ade gak die mengigau.. tapi just merengek skit2 ni.. ni mate bukak dok jerit2.. redho je la..

Nini dear.. on February 15, 2010 1:02 AM said...

hukhuk,...afif pon kekadang ada jadi cenggitu gak..separuh mereng aku dibuatnye

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez