Powered by Blogger.

Sunday, February 21, 2010

CNY


Dah lame dah perasan mende ni.. mase main Cafe World kat Facebook puan emy ade bagi Chinese Candy Box ni kat aku.. terus teringat kat Chinese Candy Box yang real.. hubby dapat mase CNY 2 tahun lepas..


Huhuhuhu... siap ada logo TM lagi kat atas tu.. dulu AXIATA under TM.. dapat la mende2 cam tu... isi Chinese Candy Box yang real ni banyak gak la nak dibandingkan dengan yang kat Cafe World tu..

Skang ni box tu dah jadi tempat letak barang2 menjahit aku.. tak banyak pon.. muat la dalam box tu yang tak bape nak besar..


Ni plak limau ngan durian yang encik lat ngan puan ewa bawak mase dinner kat umah ari tu.. sory la kat encik lat coz lambat publish gamba ni.. durian tu tinggal 3 bijik je.. sebelum tu tak tau bape bijik yang hubby, encik lat ngan puan ewa dah makan sebab aku memang tak amek port psal durian ni..

video

Lastly, ni fireworks yang sempat dirakamkan mase CNY.. tiap2 malam ade fireworks.. dari malam CNY sampai la malam tadi tak abes2.. view macam kat KLCC.. tak yah susah2 nak gi KLCC nak tengok fireworks.. hehehehe... tengok dari tingkap rumah pon dah sangat berbaloi.. happy watching..

0 juta comments on "CNY"

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez