Powered by Blogger.

Saturday, March 31, 2012

Persalinan..


Buat anakanda Hasnaa..


Ini adalah persalinan pertama yang bonda jahit.. Gaun ala2 hawai dan head band sedondon..


Bonda tak pandai nak buat gaun yang macam barbie.. Bonda juga tak pandai nak buat lengan kat persalinan anakanda.. Bonda belom belajar a.k.a belom google lagi..


Maaf juga kerana bonda rasa warna kain yang bonda pilih sangat tak sepadan dengan anakanda.. Bonda lupa yang anakanda lahir bulan gelap..


Tapi bila bonda lihat anakanda gembira mengenakannya bonda juga turut gembira.. Bonda sayang anakanda..


Nota kaki~satu kali jahit satu kali tetas dan jahit lagi sampai kain tu lunyai baru siap.. Huhuhu...


Published with Blogger-droid v2.0.4

13 juta comments on "Persalinan.."

Makbed on March 31, 2012 12:52 AM said...

bonda,
usaha tangga kejayaan bonda. Chaiyokk!!

cantek je akuu nengeok.

eda_ej on March 31, 2012 9:20 AM said...

makbed~ye sedang manjat tangga ni.. hehheee..

~najwa~ on March 31, 2012 10:15 AM said...

gumbiranya Hasnaa ;)

Nini D.. on March 31, 2012 11:03 AM said...

aku nmpk mcm en ejai tengah memakai head band!!

bravo..bravo...!!!

ko buatkan sepersalinan camni utk dobot,bleh?

Miss Tasantek on March 31, 2012 1:30 PM said...

comel :)
sha kalau jait mau patah jarum tu. jarum yang patah..

haniaiman on March 31, 2012 3:39 PM said...

duhaiii bonda..cantik le persalinan Hasnaa tu..nak satu buleh ka?

a'in fajar on March 31, 2012 7:09 PM said...

hehehe gegirlnyaaa bila dah pakai gaun dgn reben d kepala..

eda_ej on April 02, 2012 10:01 PM said...

kak najwa~jenoh nak bagi die bokak mulut sampai cam tu..

eda_ej on April 02, 2012 10:01 PM said...

emy~dobot nak ke?? aku takot die segan je nak pakai.. hehehe..

eda_ej on April 02, 2012 10:02 PM said...

haniaiman~buleh.. tp kalo jahit herot bengot jangan mara aarrr.. =D

eda_ej on April 02, 2012 10:04 PM said...

ain~tak banyak pon baju yg ala2 gegirl.. banyak pkai baju abam haleshh aje.. tu pasal slalu tak nampak cam gegurl kot..

Mama ArinArishArdini on April 04, 2012 8:22 AM said...

santekkkkk..

MommyRizmi on April 10, 2012 7:21 PM said...

wahh..aku jeles sbb aku tak terer menjahit..dlm hati dh ada angan2 nak join kelas menjahit, tp masih x kesampaian..

jahitkan satu utk haifa blh? hehehhe...=)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez