Powered by Blogger.

Monday, March 26, 2012

Bowling..


Antara aktiviti yang teringin dibuat mase pregnant hasnaa dulu.. main bowling.. teringin sangat nak main tapi kene delay la dulu.. takkan time perot teboyot2 nak angkat bola bowling tu kan..


Hari sabtu lepas dapat juge main bowling kat alamanda.. datang pagi2 takot orang ramai.. hehehe..




my hero.. hencik ejai yang tengah bz dok nuleh name..




Anak dara ku yang ketiduran dalam kain ring sling..




Aktiviti membaling bola di lorong no 17.. satu lorong je sebab yang main pon dua orang je.. hehhehe..




Lepas gian.. baru skali baling terus straight.. huhuhu.. itu hanya permulaan saje ye.. lepas dari tu manjang ke longkang aje.. hahahha..




my hero remaja tu pon boleh tahan juge skill yang die ade..




Harith n hasnaa.. hasnaa dah bangun.. bangun sebab bunyik radio kat situ kuat sangat... kalo tak mesti die tido lame lagi..




Apsal la gamba ni cam klabu asap.. goyang gamaknye nih..




Si cenah yang bz melayan dunianye sendiri..




Lame gile tak menyarong kasut bowling.. aku pon tak ingat bile last aku main.. time study dulu rajin la.. kali ni dapat main skali 2 game.. ok la ni..




Dah abes main.. abang harith sebok nak tolong tolak stroller.. sebelom tu die yang dok dalam stroller..


Lepas abes main trus gi mkn.. ingat bile abes makan boleh la terus balik.. tetibe tejumpe chu ngan pak chu kat alamanda.. terus la sepetang melapak kat presint 11 kat umah apis anak chu.. dekat kol 7 gak la sampai rumah.. malam tu sume penat.. mujo tangan tak sakit sebab dah lame tak anggak bola bowling.. heeehhehe..





18 juta comments on "Bowling.."

a'in fajar on March 26, 2012 9:50 PM said...

bestnya main bolling..aku pun da lm x main, x brani perut kn belah..penah main lps bersalin terus demam..kamal da x bg main..aku pun xbrani lg..huhu

eda_ej on March 26, 2012 10:22 PM said...

ain~skang dah boleh main kot.. ko amek la bola yang ringan.. adik pon dah beso kan..

LYAfrina on March 27, 2012 7:11 AM said...

seronoknya main bowling.. baby pon bagus j.. x meragam.. kasi chance parent dia nak main boling

Nini D.. on March 27, 2012 9:38 AM said...

aku pon lama gak dah tak main bowling...asyik main bowling kasut aje kat rumah nih..baling pada kucing yg bergadoh..bukan apa..takut skill ilang..miahahahaha

mama ju, on March 27, 2012 9:48 AM said...

Salam,

Mama tak pandai main bowling, masuk kat tpt tu tak tahan dgn bunyi muzik yg sgt kuat! anak2 sukalah..
sedap nama anak2 , H H.
Sebenarnya Eja duk mana? Alamanda tu memang pot mama, selalu sgt kat situ,pernah sekali salah jln lalu dgn basikal melintasi di hadapan bowling tu.
Skrg ni tapt mkn rasa reno jadi kuranglah sikit..

Jumpa lagi.
Jumpa lagi.

~najwa~ on March 27, 2012 1:24 PM said...

hamboihh. menghilangkan gian ler tu ;)


kaknajwa tak pernah main bowling *real. (main dlm game ipad je,huhu)

eda_ej on March 27, 2012 2:56 PM said...

LYAfrina~mujo la anak2 ok.. risau juge takot si kecik tu mengamok.

eda_ej on March 27, 2012 2:56 PM said...

emy~baling pkai kasut pon bagus gak.. aku rase ko punye skill baling kasut mesti lagi power dari aku.. hehehe..

eda_ej on March 27, 2012 2:57 PM said...

mama ju~hehehe.. kitorng dok kat cheras.. saje jalan2 alamanda cuci mate.. hehehhe..

eda_ej on March 27, 2012 2:58 PM said...

main gune ipad pon main juge.. hehhee..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty on March 27, 2012 3:00 PM said...

sy x penah main bowling..teringin tp malu HEHE

eda_ej on March 27, 2012 3:19 PM said...

eda pon dulu malu juge.. teringin punye pasal blasah aje la.. ke longkang mmg byk kali.. hehhehe..

wahida on March 27, 2012 4:52 PM said...

huwaaaaaa!! lamanya tak main bowling!!

jeles tgk pic ni...

eda_ej on March 27, 2012 6:39 PM said...

weekend ni boleh la pegi bawak anak2.. hehhee..

afzan on March 30, 2012 9:39 AM said...

rizmi lepas aku bawak main bowling hari tu terus kecoh ajak main bowling tiap kali lalu kat bowl center

Miss Tasantek on March 30, 2012 11:17 AM said...

oi oi oi.lepak alamanda tak gitau ...
hahahaha....datanglah umah sha kak..
add FB sha eh,
ni email dskc_0096@yahoo.com.my
(FreakLady ShAz)

eda_ej on March 31, 2012 9:26 AM said...

afzan~pas ni bawak la die main.. sian die..

eda_ej on March 31, 2012 9:26 AM said...

sha~insyaAllah lain kali boleh dtg..

udah add.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez