Powered by Blogger.

Thursday, March 29, 2012

6 Bulan..



Kejap je dah 6 bulan.. maseh full bf lagi.. yeayyy..






Gambar yang sempat diambil tadi.. part dahi memang sebijik macam abah die.. agak sulah.. hencik ejai kate dahi sulah tu cume ade dekat orang yang cantek2 je.. hahahah.. 


Wat mase ni hasnaa dah pandai guling2, menyusur dan dan boleh angkat2 bontot.. Alhamdulillah wat mase ni sume berjalan lancar.. aminnn..






Hasnaa bersama abang haleshh kesayangannye.. hehehhe.. hasnaa 6 bulan dan abang haleshh 3 tahun, 8 bulan, 1 minggu dan 2 hari.. 




 Sorry to abang haleshh sebab ibu slalu lupe nak ingat beday abang tiap2 bulan lepas ade hasnaa ni.. sorry ye abang..  ini bukan bermaksud ibu tak sayang abang.. ibu sayang sume anak2 ibu... huhuhuhu... tetibe sedey plak..







19 juta comments on "6 Bulan.."

Nini D.. on March 29, 2012 8:53 AM said...

ok..hasnaa dah lebih nampak kepada incik ejai..

miloais milo on March 29, 2012 9:20 AM said...

comel!

cepat aje rasanya anak2 membesar kan...
tak sedar kekadang tu - rasa macam baru aje bersalin... eheheheheh

a'in fajar on March 29, 2012 12:12 PM said...

besar dah hasna, cpt je ms berlalu..hehe..bila tengok ank da m'bsr rase usia semakin tua..huhu

eda_ej on March 29, 2012 3:25 PM said...

emy~sebenornye due2 budak itu part dahi memang abah die sapu abes.. hehehhe..

eda_ej on March 29, 2012 3:26 PM said...

miloais milo~kejap je kan.. pas ni bz nak sekolahkan anak2 plak..

eda_ej on March 29, 2012 3:26 PM said...

ain~kadang tu bile asek tengok anak manjang sampai tak prasan kedut kat muke dah makin banyak.. hahahha..

Miss Tasantek on March 29, 2012 4:28 PM said...

wes ayu hasna...sitik meneh gedi lah cah ayu ki.

*sila PM jika mahukan translationnyer*

eda_ej on March 29, 2012 4:30 PM said...

hahahha.. orak payah PM.. wes reti translation ney..

peace yoo.. =D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty on March 29, 2012 4:36 PM said...

sy dah masuk zon anak-anak sekolah..


x taulah nk ada baby lg ke x huhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty on March 29, 2012 4:37 PM said...

eh lupa nk ckp comeynya hasnaa nak-nak yg gambo pakai hood tu

eda_ej on March 29, 2012 4:39 PM said...

cik betty~tahun depan start bz la nak anta amek abang haleshh.. huhuhu..

Nurr Kasih on March 29, 2012 10:39 PM said...

comel..hasnaa dah besor dh..tak sedar..mcm bru je bersalin hr tu hehe

Kakzakie on March 30, 2012 8:42 AM said...

Sukalah akak tengok dia baring berdua. Abang nampak benar kasihnya pada di adik walau adik baring di perutnya dia nampak seronok.

afzan on March 30, 2012 9:38 AM said...

ni bila boleh tocang rambut ni cik hasna?

LYAfrina on March 30, 2012 4:53 PM said...

olorr...comelnyer..dh 1/2 tahun yer

eda_ej on March 31, 2012 9:21 AM said...

nur kasih~bile turn nur plak??? hehhe..

eda_ej on March 31, 2012 9:22 AM said...

kakzakie~si abang tu cume belakon aje.. lepas amek gamba terus lari.. tinggal la adik die tekontang kanteng sorang2 kat situ.

eda_ej on March 31, 2012 9:22 AM said...

afzan~raye taun ni dah boleh kot..

eda_ej on March 31, 2012 9:23 AM said...

LYafrina~lagi stengah taun dah setaun.. dah boleh belari kot time tu.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez