Powered by Blogger.

Tuesday, March 20, 2012

Jangan Kacau Aku!!!


Jerit kuat2 macam orang kene histeria..


Hehehhe.. acah je.. aku cuma nak bagi tau jangan kacau aku start kol 4 ptg sampai 5 ptg.. dari hari isnin sampai jumaat..


Sebab aku dah ade rancangan kegemaran..


Aku bukan orang yang layan tv sangat.. tanye la cite ape, pasal ape, hero sape, kompom aku kene google dulu baru boleh jawab.. lagi2 cite sinetron.. mintak maap le yong.. cite yang bejele2 ni idak le teman gemo.. jangan tak caye cite nora elina ari tu pon aku tak layan..


Dan rancangan kegemaran aku adalah Uya Dan Cinta Sama2 Kuya.. bersiaran jam 4 petang waktu Malaysia.. di channel SCTV..


Rancangan ni pasal insan bernama UYA yang berkebolehan menghipnosis orang untuk mengeluarkan segala yang terpandam dari dalam lubuk hati.. dah dekat 2-3 bulan juge aku layan Uya Kuya ni..




Disebabkan aku dok kat Selangor maka signal tv Indonesia tak dapat.. kalo dok kat Johor syok la skit.. channel tv Indonesia sume dapat.. channel tv Singapore pon same.. tak payah ade astro pon tak pe kot.. uhuhu..


Kalo ade kawan2 mau nonton bareng boleh la klik di sini --> http://mivo.tv/home.php


Pas tu klik kat SCTV.. kalo nak tengok channel lain pon boleh.. ikot suke korang la.. kadang2 aku ade gak tertengok rancangan bola.. Safee Sali pon dah glamer kat sane.. dan pandai berbahasa Indonesia juga.. =D








Ni episod hari ni.. dah kale biru rambut tengah si uya ni.. sebelom ni kale pink..




Pelik2..




Kalo kawan2 tak boleh tengok secara live, anda boleh juga tengok kat youtube..




kesimpulannya komunikasi sangat penting ye.. 





4 juta comments on "Jangan Kacau Aku!!!"

Nini D.. on March 21, 2012 9:49 AM said...

aku xsempat nk tengok cerita lain sbb ari2 bergadoh remote tv

Prettywrite on March 22, 2012 3:45 PM said...

ahah kalau citer melayu episod dia boleh tahan lagila..yang indonesia nih kus semangat..lolah nak nengoknya..hehe

eda_ej on March 23, 2012 4:41 PM said...

emy~redho aje le..

eda_ej on March 23, 2012 4:42 PM said...

Prettywrite~yang sinetron ni bukan tak nak tengok, tp episod die sampai beratus2.. letih nak tengok..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez