Powered by Blogger.

Sunday, March 11, 2012

Ke Kamdar..


Aku ke Kamdar Prima Saujana Kajang tadi..


Jalan2 mencari kain untuk mengisi mase dan poket ibu yang tak bekerja ni.. Sambil bertemankan hasnaa didalam ring sling.. Hencik ejai dan harith lebih selesa hanya menunggu di dalam kereta saja..


Secara jujurnya aku tak prasan bile aku start minat ngan hal jait menjait ni.. Faktor bosan mungkin..


Ada projek baru yang akan aku lancarkan dalam seminggu dua ni.. InsyaAllah.. Semoga dipermudahkan.. Aminnn..


Gambar di atas bukan kain yang aku beli, itu gambar kain flannel yang baru sampai tadi.. Maseh banyak lagi yang belom bukak dari plastik.. Wat mase ni aku tak de kepentingan nak beli kain tu..


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 juta comments on "Ke Kamdar.."

Prettywrite on March 11, 2012 3:50 PM said...

projek apa plak ni kak?bestnya jahit2..yana nak jahit hood kain yg tercabut bolehla..itupun tak semnggah rupanya..hahaha

eda_ej on March 11, 2012 3:55 PM said...

sebenarnye tak de la pandai sangat pon.. saje2 dari tak de wat pe..
hehehhe..

neyza mokhtar on March 12, 2012 8:40 AM said...

Alhamdulillah..rezeki..mana tau sok boleh bukak kedai jahit :)

eda_ej on March 12, 2012 8:57 AM said...

aminn.. tapi aku nak isytiharkan ko adalah orang yang wajib beli.. hahaaha..

Nini D.. on March 12, 2012 9:24 AM said...

projek apo?....aku nk jugak!

~najwa~ on March 12, 2012 9:27 AM said...

good start eda..
boleh bukak online biz nanti. (knajwa nak suggest buat baju kurung baby...boleh ke?)

Kakzakie on March 12, 2012 9:30 AM said...

Besar nampak gaja projek eda ye... kakak tunggu eda publish jadi N3..

eda_ej on March 12, 2012 9:49 AM said...

emy~sabo ye.. belom siap lagi..

kak najwa~baju kurung baby?? belom boleh buat lagi.. insyaAllah akan datang mane tau kan.. heheh..

kakzakie~tak de la besar mane kak.. nak mule kene kecik2 dulu.. takot juge ni.. hehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez