Powered by Blogger.

Friday, March 9, 2012

5 Bulan..



Skarang hasnaa dah 5 bulan, 1 minggu dah 3 hari.. kejap dah 5 bulan.. wat mase ni alhamduillah hasnaa masih lagi bf.. harap dapat lepas 6 bulan pertama ni.. dah harapan seterusnye nak bf sampai 2 tahun.. semoga termakbol.. aminnn..


Malam tadi dok godek2 gamba lame kat fb.. jumpe gamba mase harith 5 bulan mase pegi kenduri kawen cikgu idli (kawan skolah teknik).. dan pagi ni aku carik balik baju yg harith pakai dulu bg hasnaa pakai.. hehhehe..




Yang blah kiri tu harith ngan adik kepada fauziasha (kawan skolah teknik juge).. yang blah kanan tu mesti la hasnaa.. jenoh nak soh die ketawa time amek gambo ni pagi tadi.. hehehe.. elok lagi baju tu rupenye.. ade beza tak dua bradik ni???









Nota kaki~sory la kengkawan, aku tak tau la nape due tige menjak ni makin kuat virus M menyerang aku.. niat nak updat blog ade tapi malas ya amat.. maap ye..

4 juta comments on "5 Bulan.."

Nini D.. on March 09, 2012 4:16 PM said...

ko pastike ini gambar cik alan dgn hasnaa?..bukan dua-dua tu cik alan ke?

eda_ej on March 09, 2012 4:18 PM said...

hahahha.. aku pasti sebab gambo kanan tu mmg aku amek pagi tadi.. hehehheeh..

kenape, tapecaye??

ejai_ej on March 09, 2012 7:23 PM said...

sumpah photostat.

eda_ej on March 09, 2012 8:30 PM said...

ade part lain yang tak potostat ye.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez