Powered by Blogger.

Friday, August 20, 2010

Termimpi..


Malam tadi malam jumaat.. tapi bukan nak cite tentang malam jumaat..

Dari kemarin pergi ke semalam sampai la malam tadi dok ngadap pakcik google carik design manik yang cun n sesuai nak tarok kat baju my pren.. malam tadi pon mase nak tido siap bace ayat kursi, 3 qul n ngucap sume pon still ingat kat manik.. dalam pale cume ingat manik manik manik dan manik.. sampai mimpi pon temimpi manik.. dalam mimpi tu jenoh carik jalan keluar dari lautan manik.. semua penuh manik.. time kaseh kat hubby yang kejut saya.. kalau tak mesti saya lemas kat lautan manik.. adusss.. penangan manik.. manik oh manik..

5 juta comments on "Termimpi.."

azeila eila on August 20, 2010 1:27 PM said...

parah dah ko nih....next time aku anta lg byk baju utk jahit..haha

eda~ejai on August 20, 2010 1:50 PM said...

ko nak aku ngigau plak ek pas ni.. aduyai..

ejai-eda on August 20, 2010 2:40 PM said...

huhuhuhu.. sian... tolong kejot boleh la.. nak tolong jaet manik, tak dapek derr...

eda~ejai on August 20, 2010 3:38 PM said...

tolong tengok pon boleh.. huhuhu..

ummie_mirahaziq on August 23, 2010 12:28 PM said...

alahai cian my pren ni..sampai termimpi2

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez