Powered by Blogger.

Tuesday, August 24, 2010

Hubby Dan Manik..



Ni lengan baju puan eila.. bukan saya yg buat okeh.. abes tu sape buat? my hubby la yang buat.. tak kan mamat alan plak.. kitorang betige je dok kat umah ni.. hahhahhaha... saya tau mesti ramai yang tekejutkan.. my hubby tibe2 nak curahkan hasil tangan die kat baju puan eila.. hubby kate nak buat... saya kate suke la.. jangan wat sparoh jalan sudah.. cam tak caye je my hubby jait manik tabur kat lengan baju puan eila.. manik tabur la paling saya tak suke buat.. tapi my hubby nak buat gak.. die kate senang je ni.. tapi baru wat separoh jalan dah mengeloh.. sakit pinggang la.. sakit tengkok la.. sakit bontot la.. ye la duduk lame2 ngadap mende tu memang la sakit bontot.. yang paling kelakar my hubby kate macam nak rabun tengok manik lame2.. hahahhah.. hubby tengah nak wat.. biar kan.. sabtu ahad lepas die dok ngadap baju eila je.. mlm td baru siap dua2 belah tangan..

Asalnye cam ni.. ade la budak opis hubby name Ani (bukan nama sebenar).. Ani ni dulu ade boypren.. skang die dah kawen tapi bukan ngan boypren die tu.. die mintak putus sebab boypren die suke jait manik.. suke jait beg.. Ani kate macam couple ngan nyah plak.. saya cakap kat hubby ape salahnye orang laki suke jait menjait.. pas tu saya cite kat hubby ade 2 blog yg saya tejumpe org laki jait manik.. cantik gak hasil keje tangan org tu.. ntah cam ne hubby kate nak jait manik kat baju eila.. mule2 cam tekejut gak.. lame2 saya biar je.. lagi pon saya ngah sakit kepala denyut2.. tak boleh tunduk langsung.. saya cume cakap kat hubby jangan nyesal.. siapkan sampai siap.. jangan wat sparoh jalan.. sebab sebelom ni my hubby memang tak penah jait manik.. skali die buat.. hahh.. ambek ko.. sakit sane sini.. hahhaha.. semalam my hubby siap soh amek gambo leher baju eila.. nak carik design leher baju katenye.. tak tau la malam ni boleh siap ke tak leher baju puan eila tu.. harap2 boleh la.. cayok2!!.. heheheh..

nota kaki~gamba baju puan eila jadi itam sebab amek gamba mase black out.. flash plak lupe nak on.. hehhehe..

7 juta comments on "Hubby Dan Manik.."

azeila eila on August 25, 2010 8:50 AM said...

xnmpk ape la mcik...hehe..baik ati nye en ejai ye..kalo minat xpe,yg penting bj tu siap dah le.. :))

eda~ejai on August 25, 2010 10:23 AM said...

lengan ngan badan dah siap dah.. en ejai baik ati nak cantekkn leher baju ko skali.. hehehehe..

Nini D.. on August 25, 2010 1:16 PM said...

nmpaknye kene bayo lebih la kan...maklomler...buat corak susah....guna plak tenaga kerja yg handal...wah!!!kikikkiii

azeila eila on August 25, 2010 1:45 PM said...

ngeeee~ xpela yg penting sgt cantek! don be hating okeh ;p

eda~ejai on August 25, 2010 1:49 PM said...

sangat handal.. pro sungguh..

ejai-eda on August 25, 2010 5:29 PM said...

huh... secara tak sengaja je jadik.. igtkan senang layan manik nih.. hahahah.. tp enjoy.. mak suka nyah~~~ aww..aww...

eda~ejai on August 25, 2010 5:57 PM said...

hehehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez