Powered by Blogger.

Thursday, August 26, 2010

Dari Gelap Ke Terang..


Entry ni adalah kesinambungan dari entry yang lepas.. time kaseh kat puan Eila sebab dah meng"on"kan sume suis lampu kat rumah saye.. so dah betukar dari "black out" ke "white out".. hehhehe.. paham ke??? maksud saya dah terang dah.. flash camera pon dah on.. hehehehe..

Ni gamba lengan baju puan eila kat entry sebelom ni.. gelap gulita sebab black out..

Taarrraaaa... ni plak bile dah tak de black out.. tarang lagi bersuluh.. flash pon dah on.. wat mase ni tunjuk gamba lengan je.. full dress tunggu my hubby siapkan leher baju puan eila ni dulu ye..

Amacam??? ok tak?? my hubby yang jahit ni.. for da 1st trial not bad la kan.. (wahh.. puji hubby sendiri plak..) tapi betol tau.. saya punye 1st trial pon tak secantek cam ni..

7 juta comments on "Dari Gelap Ke Terang.."

azeila eila on August 26, 2010 12:46 PM said...

pergh...molotup boju eden hah...

eda~ejai on August 26, 2010 12:50 PM said...

kalo tak molotop mak tau la nyah.. hehhhee..

Nini D.. on August 26, 2010 2:25 PM said...

kalo ko kata ko jait x santeq...xtau la aku nak kata....

eila : kalo ko kata xmelatoop jugak jaitannye....aku mmg xterkata la..hahaha

eda~ejai on August 26, 2010 3:08 PM said...

1st trial aku jait manik bukan cam ni.. yg jait satu line tu.. tu je aku tau buat dulu.. dulu aku tak de tenet nak carik design cam skang.. skang ni sume di hujung jari.. =)

ejai-eda on August 26, 2010 3:52 PM said...

hohohoho... penat nyah mak buat nih.. aww~~.. hohohoh.. 1st trial nih eila.. kalo buruk aku mintak mahap ek... aku try abes baik untuk buat leher baju ko.. nntkan kemunculan leher baju pulak nnt. isk...

azeila eila on August 26, 2010 4:09 PM said...

hahaha...mak xkisah sgt noks..janji meletup..boley?xsangka ko ade bakat terpendam nyah...auww

ejai-eda on August 26, 2010 4:23 PM said...

huhuhuh.. makin gerun plak aku biler maen lembut2 cenggini.. dulu member aku ader la sowang.. selalu la buat2 lembot.. lelama dah terbiasa.. lembut abes... huhuhuh... mak takot nyahhh~~~ hahahhahah

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez