Powered by Blogger.

Saturday, August 14, 2010

Anda Sudah??


Petang smalam.. dalam kol 6.30 ptg, sambil menyiapkan juadah bebuka, sambil nunggu hubby balik ade la orang ketok pintu.. ingatkan hubby.. slalu kalau hubby balik trus je bukak grill sdirik.. rase cam orang lain je.. sempat la capai towel mamat alan wat tutup pale.. bukak je pintu rupenye ade pompuan datang nak wat banci..

Macam2 soalan die tanya.. tapi lebih kepada isi rumah la.. interview kat grill rumah je.. so dapat la kad kuning tu.. yang kad oren tu dapat mase banci sebalom ni.. tapi banci yang kad oren tu cume nak tau jumlah penghuni setiap rumah je.. tak detail cam banci yang kad kuning ni..

Skang kat pintu rumah dah ade 2 kad banci.. settle gak.. sebelom ni dok tunggu2 juge.. bile la orang banci ni nak datang.. sementara orang banci tu tulis kat kad kuning tu, saya plak dok interview die.. saya tanye "dah pernah kene kejar anjing ke??", ade tak orang yang tak nak bagi kerjasama??", "kalau orang tak nak bg kerjasama tu korang wat pe ek?? boleh skip tak??" hahahha.. banyak plak soalan saya bagi kat die.. jawapan untuk soalan 1st die kate "pernah.." 2nd tu die kate "kalau rumah jenis teres banyak la yang cam tu.." 3rd "kalau tak nak bg kerjasama die terus bg tau kat orang atasan die.. banci ni tak boleh nak skip suke ati.. nak tak nak kene wat juga.." haa... ingat senang nak jadi pembanci ni.. susah tau.. so kalau kat rumah kawan2 ade orang datang nak wat banci tu harap bagi la kerjasama ye.. sian dieorang.. penat dieorang ni..

Selingan.. semase saya menulis entry ni, my son mamat alan ketiduran selepas penat mengunyap biskut tiger.. tak sempat cuci mulut dah tido.. so ni la rupe die yang comot petang ni.. hehehhe..

5 juta comments on "Anda Sudah??"

~najwa~ on August 14, 2010 4:25 PM said...

part "ejai LOve eda" tu menarik perhatian ;)
like it...
Moga berbahagia selalu...
nak buat jgk lah kat rmh baru nnt;)

eda~ejai on August 14, 2010 4:33 PM said...

hohoho.. time kaseh.. dah lame letak mende tu.. dari mase mule2 kawen dulu.. nak masok 3 taun dah.. wat kat down town je..

Nini D.. on August 14, 2010 5:27 PM said...

amboi...romantika sungguh sign pintu umah ko....

eda~ejai on August 14, 2010 7:00 PM said...
This comment has been removed by the author.
eda~ejai on August 14, 2010 7:01 PM said...

harap2 romantika la kitorang sampai ke tua.. hehhehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez