Powered by Blogger.

Wednesday, August 11, 2010

Baju Kebaya Emy..


Baju kebaya emy ni saya terima dalam 2 @ 3 bulan lepas rasenye.. lupe dah.. lame sangat.. emy nak saya letak manik kat baju beliau.. katenye letak la cam ne pon.. hehehee..

Ni la rupa keadaan baju emy mase mula2 saya dapat dulu.. cantek kainnye.. semoga senang la sayag nak menjahit manik kat baju beliau ni..


Ni design yg mule2 saya nak buat kat baju emy.. tetengeh buat labuci yang nak buat bunge tu abes.. pegi kedai pon tak de labuci yang same.. so kene cancel n bukak balik.. tak kan nak wat separoh lain n separoh lagi lain kan..

Pas bukak sume manik tu saya try carik kat google kot ade design yang agak senang di buat.. so saya tejumpe la satu blog yang wat jait manik ni.. gamba dari blog tu tak dapat la saya siarkan kat sini.. takot tuan punye blog marah plak.. tapi jahit manik yang saya buat kat baju emy ade kat bawah ni..



Setelah sekian lame teperap baju emy ni kat rumah saya, semalam baju ni dah selamat sampai kat tangan tuannye.. bile dah sampai kat tangan tuan punye badan, boleh la saya post gamba2 baju beliau ni.. harap emy suke.. maap le lambat beno nak nyiapkan baju kamu ni.. pham2 aje le.. orang ade anak kecik ni lambat skit la.. mane yang telebih tekurang tu mintak halal la ye.. selamat berpuase..

6 juta comments on "Baju Kebaya Emy.."

Nini D.. on August 11, 2010 2:11 PM said...

kata cik asbenn...bajuku ini vogue kemain setelah ada manik..hahahahha...bergaya sakanla daku raya ini!!!
time kasih ye kerana telah mentransform bajuku yg biasa2 kepada vogue!!!

eda~ejai on August 11, 2010 2:34 PM said...

beraye kat umah MIL kene la vogue.. hehehehe..

azeila eila on August 12, 2010 9:04 AM said...

ida: nasib baik ko tuka kaler hijau tu,lg nmpk cantik :) yup, mmg vogue

eda~ejai on August 12, 2010 2:09 PM said...

ade hikmahnye labuci tu tak cukup..

firna on August 16, 2010 12:34 PM said...

wah...pandai nyer acik jahit manik...canteknyer

eda~ejai on August 16, 2010 12:59 PM said...

baru je betukar bidang.. patotnye dulu amek reka fesyen.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez