Powered by Blogger.

Thursday, August 12, 2010

Hal Tingkap..


Sejak dua menjak ni asek malas je nak update blog.. tak tau la nape.. penyakit malas dah datang cam ni la.. ni nak cite psal hari ahad lepas.. di pagi yang hening.. tak de la hening sangat.. tapi kire tengah sunyi la time tu.. tibe2 ade bunyi kaca pecah.. kuat plak tu.. tinjau2 gak kat tingkap kot ade nampak pape ke.. tapi tak de plak.. tak puas ati.. amek camera sua kat luar tingkap n amek gamba.. ni la die yang dah jadi..

Ade daun tingkap yang jatoh.. cam tak caye je.. mujur la tak de sape yang lalu kat bawah tu.. kalau tak mau pecah kepala orang..

Tak lame pas tu ade dua orang bibik datang kemas kaca yang dah bekecai tu.. hehehhe.. bukan la bibik tapi student yang dok menyewa kat rumah tu la yang kemas..

Sapu elok2 je adik2.. sebenarnye mase ni saya pon tak tau rumah tingkat brape yang daun tingkap die tanggal ni.. bile turun mase nak kuar naik kete baru la prasan.. tingkap kat rumah tingkat 1 yang tanggal.. skang ni tingkap tu dieorang letak plastik je.. kalau hujan lebat pon mesti kene tempias.. bile pikir2 balik, cam ne la boleh jatoh?? memang menjadi persoalan btol.. skru die tak pasang ketat2 ke arr?? ermm.. macam2..

4 juta comments on "Hal Tingkap.."

Nini D.. on August 13, 2010 5:11 AM said...

uiisshh..pelik..cmne plak tingkap boleh tanggal?..agaknye budak2 tu nak trst power pandai x bukak engsel tingkap tuh kot..hehehe

eda~ejai on August 13, 2010 9:46 AM said...

ntah la.. sampai ari ni aku dok pikir cam ne tingkap tu boley jatoh.. pelik btol..

~najwa~ on August 13, 2010 12:00 PM said...

hari tu tingkap rumah knjwa jatuh ke bawah (sebab tertolak masa vacum habuk).. berkecai kat depan rumah orang bawah.... tapi memang buat2 bodoh je, terkejut giler masa tu...Ya Hampunnn....haha

eda~ejai on August 13, 2010 1:40 PM said...

huishh.. bahaye btol.. seb baik tak kene kat sesape..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez