Powered by Blogger.

Monday, July 2, 2012

Panty Liner In Da House!!!


Salam.. Hehehhe.. baru nak berjinak2 menjual panty liner ni secara online..

Sebelom ni jual off line saje.. Alhamdulillah diterima baik..

Dan ini adalah kali kedua jahit panty liner banyak untuk dijual.. 

Pape pon time kase kepada pelanggan sebelum ni yang sudi membeli.. sokongan anda semua amatlah dihargai..






Dijual dengan harga RM15 sahaja tidak termasuk kos penghantaran..


Buat masa ni cuma ade 3 warna sahaja (pink, biru & kuning) dan mungkin akan ditambah lagi.. untuk masa akan datang.. insyaAllah..




Pada sesiapa yang berminat boleh la email ke:

hidawati.kadiso@gmail.com
Subject: SAYA NAK BELI PANTY LINER
(kene tarok huruf besar sebab takot tak perasan ade order masok) hehhehe..






Pas tu boleh la tulis kat email tu nak warna ape n kuantiti berapa..


Nama, alamat n no hp jangan lupa ye..






InsyaAllah jika tiada apa2 yang menghalang email anda akan segara dijawab.. 


Sekian terima kasih..






17 juta comments on "Panty Liner In Da House!!!"

hajiMete on July 02, 2012 4:51 PM said...

vahhh macam2 kaler corak ader tuuu.. ehhhee

lia on July 02, 2012 4:55 PM said...

wah! eda...dh mula jual online nampaknya...tahniah2!...hehe...cantik la jahitan sulam yg kat tepi tu...utk pantyliner ni,hanya kain cotton flannel shj kan?ataupun eda letakkan jg bamboo fleece tu?

eda_ej on July 02, 2012 4:55 PM said...

lain dari biase.. yang paling penting boleh cuci.. pakai banyak kali.. hehhehe..

eda_ej on July 02, 2012 4:57 PM said...

lia~ni pakai kain flannel saje.. nak letak bamboo fleece susah nak carik.. lagi pon harganye boleh tahan mahal kain tu.. huhuhu..

tp lia lgi hebat kan.. dah jual macam2.. hehheh..

mama ju, on July 02, 2012 9:39 PM said...

Salam sejahtera eja

Wah rajinnya. Hari tu mama ada tgk kat TV!
Klu anak kecil pun boleh pegi juga...tgk mana yg patut je..ada tpt main kanak2..hehe suami boleh tolong di situ kot!

Liza Razak on July 03, 2012 5:28 AM said...

pantyliner ni washable ke sis?

eda_ej on July 03, 2012 8:27 AM said...

Liza razak~haah boleh cuci.. =D

eda_ej on July 03, 2012 8:27 AM said...
This comment has been removed by the author.
Nens Collection on July 03, 2012 12:23 PM said...

MENARIK!..
EKONOMI NI..;)

Nini D.. on July 03, 2012 12:32 PM said...

masyukkkk...mak suka!

Prettywrite on July 03, 2012 2:52 PM said...

cayalah k.eda buat pantyliner ni..haritu yana tengok kat tv..safiya tak silap..mahal jugak harga dia..teringin jugak nak try ni..takper nt yna konntek k.ida kalo nak eyh..

eda_ej on July 03, 2012 3:43 PM said...

Nens Collection~memang ekonomi.. hehehhe..

eda_ej on July 03, 2012 3:44 PM said...
This comment has been removed by the author.
eda_ej on July 03, 2012 3:45 PM said...

Prettywrite~hoh.. ade kuwo kat tb ek.. idak le tau.. huhuhu..

eda_ej on July 03, 2012 4:44 PM said...

emy~alhamdulillahhh.. lepas la buat beli jajan.. huhuhu..

Mama ArinArishArdini on July 11, 2012 3:14 PM said...

eda, tuko la beb
aku nk biru ngn kunen
hehe..lawa le pulok warne2 tu

eda_ej on July 11, 2012 3:17 PM said...

Hehehe... buleh.. bulehh..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez