Powered by Blogger.

Thursday, July 19, 2012

Fadlan Harith Is 4 Years Old..








Alhamdulillah.. dengan limpah kurniaNya hari ini harith dah selamat 4 tahun..



Tetibe teringat 4 tahun lepas.. memang tak de sakit nak besalin, cuma keluar darah ngan lendir sikit je.. bile dokto pecahkan ketuban sakit die tuhan je yang tau.. 




Mengandungkan harith memang pengalaman yang tak boleh lupa.. anak pertama kan.. memang menitis air mata bile 1st time scan.. bila pertama kali dapat tengok jantong die bedegup laju..huh..macam orang belari 100m je degup die..seingat ibu mase ibu die tengah konvo itu la tendangan paling kuat harith pernah buat masa dalam perot.. 5 bulan mase tu.. macam2 perasaan.. dengan kaki yang bengkak.. bp pon naik mencanak2.. dugaan betol.. tapi part paling best bila dokto bagi tau kate dalam perot ni baby boy.. memang teringin nak anak 1st lelaki.. alhamdulillahh.. kurniaan Allah..




Semoga harith jadi anak yang soleh dan dapat menjadi contoh yang baik kepada adik.. harith kene rajin belajar.. zaman ibu tak sama dengan zaman harith.. lagi pon tahun depan harith dah kene pegi skolah.. belajar rajin2 tau.. kalau nak kencin bagi tau kat teacher okeh.. luv u harith.. mmuuuaahhhh..



























huhuhu.. ini gambar malam tadi.. tepat jam 1.29am.. 

gamba ni bukan sebab kene angkat ikrar, tapi suruh die tunjuk 4 jari saje..

konon nak tunjuk dah 4 tahun la..

tapi nangis plak sebab ibu die tak bagi susu.. 

hehehhhe.. pape pon epy beday harith..

ibu n abah sayang harith sangat2..









4 juta comments on "Fadlan Harith Is 4 Years Old.."

Makbed on July 19, 2012 9:56 PM said...

woowwooowwoo..ibu kejam!

sian bnor la tgk gambo 4 jari tuh. hahahaa.. hadeh.

HAppy besday cayang. Semoga membesar dengan sehat dan kuat menjadi anak soleh kebanggan ibu dan ayah.

eda_ej on July 19, 2012 11:58 PM said...

makbed~hahahha.. padan muko die..

Mama ArinArishArdini on July 20, 2012 3:21 PM said...

laaa..ibunyerrr..lenkali buat susu dlu..ekekek

hepi beday harith
mga menjadi ank yg soleh

eda_ej on July 22, 2012 2:00 PM said...

shima~hehehe.. tq auntie shima.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez