Powered by Blogger.

Tuesday, July 31, 2012

Bengkak..





Kaki kiri harith bengkak..




Sebab harith terpijak lebah kat rumah embah balik weekend ari tu..




Malam tu lepas buka baru sampai dari rumah opah.. 




Ade la 5 minit belegar2 kat hall rumah embah harith terpijak lebah..




Yang paling sadisnye lebah tu dah mati tegolek.. tapi sengat die masih ade lagi.. nasib la harith..




Berdondang sayang la die malam tu.. mujur sekejap je sebab wak man dah tiup2 skit.. 




Tapi kadang2 harith angkat kaki juge suruh orang tiup dengan harapan sakit die berkurang..




Lepas ni kene lebih peka.. budak2 kalau jalan memang tak tengok bawah.. main sondol je kan..




Abah harith pon kene lebah juga kat lengan masa baring2 tengok tv.. sian hero2 kesayangan..





9 juta comments on "Bengkak.."

:: Mrs.Eady :: on July 31, 2012 9:31 AM said...

alahaiii semoga cepat sembuh!

~najwa~ on July 31, 2012 10:56 AM said...

Kat area rumh embah ada sarang lebah kot... Kesian abam...

Psstt...knajwa dah order trial pack shaklee hari ni, thanks for sharing info, tak tau pulak ada yg jual trial pack cm tu.

eda_ej on July 31, 2012 12:00 PM said...

Mrs.Eady~dah belari tek hengat dunia.. dah beransur baik la tu agknye.. hehheh..

eda_ej on July 31, 2012 12:02 PM said...

kak najwa~haah kat rumah embah ade sarang lebah.. dah buang byk kali pon lebah dtg juge.. org kate rezeki..huhuhu..

pasal trial pack tu kite pon baru tau.. google2 terjumpe.. bende baik elok la kongsi same kan.. =D

Nini D.. on July 31, 2012 12:45 PM said...

lebah tu serasi duduk kat umah embahla tu maksudnya...redha ajelah

eda_ej on July 31, 2012 12:50 PM said...

emy~lemah memang suke dok situ.. kadang ade time die keluar mmg takot.. banyak gile tp tak sengat org pon.. ade org ckp lebah tu gi solat.. tp kejap je..

Kakzakie on August 01, 2012 2:30 PM said...

Aduh... kesiannya tapi cantiklah kaki montel.

Tiup wak man bukan sebarangan tau:)

eda_ej on August 01, 2012 2:36 PM said...

kakzakie~hahahha.. wak man tiup ade bace2 skit.. bace bismillah.. hehehhee..

Bitt (doubeIS) on August 02, 2012 1:12 PM said...

aduhaii...letak minyak gamat...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez