Powered by Blogger.

Sunday, July 8, 2012

Pencil Roll For Abam Halesh..



Aktiviti malam tadi.. dapat la siap satu pencil roll untuk bekas pensil warna harith..

Angin rajin datang plak.. tak tau pasal ape.. layankan aje..

Tutorial ada disini.. 
(panjangnya aku ubah sikit sebab pencil warna harith lebih panjang daripada crayon)




Buat pakai lebihan kain cadar harith..





Butang kayu bentuk bunga2 ni macam tak kene je dengan corak kain ultraman kan..

Blasah je la.. dah tu je yang ade kat rumah..




Harapannya cuma satu, semoga abam halesh akan lebih rajin ngadap buku..

Moga lebih rajin menulis dan mewarna..





Nota kaki~inginkan lebih banyak tutorial pencil roll boleh la klik di sini.. 
Kalau mak andam diluar sana tak de bekas untuk letak berus mekap, anda2 pon boleh cuba buat pencil roll nih.. hehhheh..





4 juta comments on "Pencil Roll For Abam Halesh.."

Ain Fajar on July 09, 2012 9:49 AM said...

cantik..lps nie, bag sek pun ibunya jait sndr je lah..jimat duit abh..hehe

eda_ej on July 09, 2012 11:20 AM said...

ain~kang beria mak die buat tp anak tak mo pakai plak.. menangis mak die.. hahaha..

miloais milo on July 09, 2012 2:56 PM said...

kreatif - best banget terer menjahit cam uols ni...

eda_ej on July 09, 2012 10:39 PM said...

miloais milo~alaa..ni copy je kak.. kalo nak reka sendiri ntah jadi ke tak..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez