Powered by Blogger.

Friday, June 1, 2012

Kamu Mengingatkan Aku..


Ini view dari meja pengarang blog ini..


Emy, entry ko tadi memang buat aku sengeh sorang2..


Cume pc kat rumah ni aku jarang bukak.. Slalu mr ejai je yg bukak untuk edit gambar pengantin.. Walo pon pc tu aku jarang bukak, tapi view nya tetap sama sebab aku guna meja ni untuk letak laptop..


Sejak hasnaa dah pandai mengemop aku tak boleh nak letak laptop kat meja ABC harith.. Kalau letak juga tu namanya cari penyakit..


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 juta comments on "Kamu Mengingatkan Aku.."

miloais milo on June 01, 2012 4:02 PM said...

kat umah iols - anak2 yg konker...
tu pasal iols jarang OL kalo kat umah

PUANSTOBERI on June 01, 2012 5:09 PM said...

bila da smbg blaja nati akak pun nak beli PC. Sng.. tak la manja cam laptop. Ni laptop dah rosak. asik lupa ja nak bawak ke ofis, kasik ada technician ofis ni tgk kan. Heh!

eda_ej on June 01, 2012 10:47 PM said...

miloais milo~cam ne kak kalo udah memang koje kat umah aje.. kat umah aje le buleh on line.. hehhehe..

eda_ej on June 01, 2012 10:48 PM said...

PUANSTOBERI~jadi juge kak ida sambung study ye.. sonoknye..

Nini D.. on June 03, 2012 10:07 PM said...

hahaha...hasnaa dah take over job abg harith mengemop ye...
aku masih setia dgn pc gabaks..ko tau ajelah aku..jahil sikit bab2 gajet canggih ni

Nens Collection on June 04, 2012 10:23 AM said...

SY ON9 KT OPIS JEK..UMAH XDE TENET..HUHU

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez