Powered by Blogger.

Tuesday, June 12, 2012

Tahniah..


Aku tekejut.. baru semalam berborak dengan ani.. katenye due 27hb ni..


Tadi nampak kat wall die dah pakai uniform pink.. dah besalin rupanye kamu..




Tuhan telah mengambil satu tapi Dia memberikan dua kepada kamu.. inilah hadiah untuk orang yang bersabar.. tahniah kawan..




Ini bedung dengan barot baby yang sempat aku jait untuk ani.. mujur hari sabtu lepas dah sampai ke tangan tuan punya badan.. selamat berpantang kawan..



Nota kaki~gamba 1st tu cilok kat fb.. =D







7 juta comments on "Tahniah.."

miloais milo on June 12, 2012 4:34 PM said...

tahniah buat kawan uols...

bestnya ada baby kecik!

eda_ej on June 12, 2012 4:46 PM said...

berkat kesabaran die.. alhamdulillahh..

Miss Tasantek on June 13, 2012 9:21 AM said...

eh. macam teringin nak pakai baju pink lagi> tp..


tapi kena tunggu 2 tahun :)

~najwa~ on June 13, 2012 11:07 AM said...

dpt twin kah?




misstasantek..
haihh..sabor,sabor, haha

eda_ej on June 13, 2012 3:04 PM said...

Miss Tasantek~mau pakai ye.. sila la menambah cepat.. hehehe..

eda_ej on June 13, 2012 3:06 PM said...

kak najwa~ani tak dapat twin tp dulu lambat dapat baby.. bile dah dapat meminggal pulak (sebaye harith.. tua harith 9 hari je.. tacing nih..).. taun lepas baru bapat baby.. n tahun ni dapat baby lagi.. rezeki Allah..

Noraini Mustafa on June 17, 2012 12:54 AM said...

time kasih eda!!!
entry ko buat aku tacing jap...
Allah Maha Besar, syukur nikmat Allah...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez