Powered by Blogger.

Friday, June 15, 2012

Senggugut..


Dah lame tak kene senggugut..

Lepas mengandungkan dan besalinkan hasnaa ni la baru kene lagi..

Aku pon tak ingat bile last kene..

Sampai aku boleh lupe cam ne rase senggugut tu..

Alhamdulillah dah berkurang lepas abes sesi merengkok macam udang tadi.. =D

Published with Blogger-droid v2.0.5

6 juta comments on "Senggugut.."

Nini D.. on June 15, 2012 8:46 AM said...

ko suruh hasnaa tuamkan perot ko :)

miloais milo on June 15, 2012 10:09 AM said...

minum teh-o panas!

armouris on June 17, 2012 6:01 PM said...

terjumpa info ni, juga pasal senggugut… sharing is caring :) - Cara Mengurangkan Sakit Senggugut

eda_ej on June 19, 2012 12:24 PM said...

emy~kalo suruh hasnaa die cume tau tuamkan pakai badan die je.. hehhe..

eda_ej on June 19, 2012 12:25 PM said...

miloais milo~teh o panas boleh hilangkan sakit ek.. pas ni kalo kene lagi i try..

eda_ej on June 19, 2012 12:26 PM said...

armouris~tq.. bagus info tu.. insyaAllah akan cuba..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez