Powered by Blogger.

Monday, April 16, 2012

Reen Dah Besalin..


Nak dekat kol 1 petang tadi aku dapat msg dari Reen..


Alhamdulillahh.. pada jam 11.30 pagi hari ini beliau dah selamat melahirkan baby boy dengan berat 3.7kg di Pusat Perubatan Ar-Ridzuan Ipoh..


Tahniah buat Reen dan Faizal..


Semoga dengan kehadiran cahaya mata yang ke tiga ni dapat menambahkan keceriaan dalam hidup.. aminnn..


Maap le gamba baby tak de, yang ade cuma gamba barut ngan kain bedung yang Reen tempah hari tu je.. 


Time kaseh sebab sudi tempah kat aku ye Reen.. dan tahniah skali lagi..








Nota kaki~jangan salah paham yo.. namo asben Reen memang samo ngan namo asben den.. tapi bukan owang yang samo.. hehehh..




9 juta comments on "Reen Dah Besalin.."

Prettywrite on April 16, 2012 3:19 PM said...

welcome to da wolrd baby:)
comeinya kain barut tu k.eda..hehe biasa nampak warna putih jer..

miloais milo on April 16, 2012 4:02 PM said...

tahniah buat pasangan tu - tho iols tak kenal pun...

canti dan comel lah barut tu....
my kids dulu - kaler putih aje...

Nini D.. on April 16, 2012 4:44 PM said...

kemain comeii kain barut...

a'in fajar on April 16, 2012 6:38 PM said...

comey eh bedung n barut tu..teringin tapi lum lg..aci tak..ms xsesuai..

eda_ej on April 16, 2012 10:51 PM said...

Prettywrite~dah tgk gamba baby kat fb tadi.. macam abangg die je..

eda_ej on April 16, 2012 10:54 PM said...

miloais milo~dulu2 memang satu kale je.. tapi boleh je kalo nak pkai kale2..

eda_ej on April 16, 2012 10:55 PM said...

emy~ko nak ke?? hehhehe..

eda_ej on April 16, 2012 10:56 PM said...

ain~dah boleh dah tu nak menambah.. adik pon dah beso.. ehhehe..

haniaiman on April 17, 2012 2:42 PM said...

lawonya kain barut ngan bedung tu..biru lagi.

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez