Powered by Blogger.

Thursday, April 5, 2012

Apom Dot Dot..


Hambek ko.. Smalam oder ari ni pepagi kol 8 dah sampai umah.. Huhuhu..


Tuan punye apam dot dot ni berada dalam kawasan bangi.. Jadi kalo ade penduduk yang berhampiran bangi, putrajaya, serdang, kajang mahupon cheras nak rase apam dot dot ni boleh la menalipon no yang tertera..


Untuk pengetahuan, filling ade strawberry, blueberry, mangga, orenge, kiwi, kaya dan peanut butter.. Boleh pilih nak filling apa.. Nak campo pon boleh.. Nak pilih kale ape pon buleh juge..


Harga cuma RM20 untuk 50 bijik apam dot dot..


Rase die macam rase apam.. Tapi lebih padat dari biase.. So makan 3-4 bijik buleh la wat lapik perot sampai lunch kang.. Hehehe..


Ape lagi moh le oder..




Anak sedagho den yg jual nih.. Den tolong sapot jo.. Hehhee...


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 juta comments on "Apom Dot Dot.."

Kakzakie on April 05, 2012 9:48 AM said...

Org JB tak dapatlah nak rasa yg Bangi punya jauh sangat... makan yg kat sini ajelah eda...

Cantik dia buat- comel2..

~najwa~ on April 05, 2012 11:27 AM said...

boleh buat bisnes anak menakan ;)

Nini D.. on April 05, 2012 12:08 PM said...

btol..btol..btol...

wahida on April 05, 2012 4:02 PM said...

saya suka filling strawberry..

Syira Qahira on April 05, 2012 6:12 PM said...

salam...

selalu buat sendiri je...snng.. tapi murahlah dia ambik order tu..kat pahang ni mahal je...huhu

firna on April 06, 2012 2:44 PM said...

ish...sedap dipandang. Nak yang Blueberry punye. kat Penang mane nak cari ni?

Rtp Farra Arisha on April 06, 2012 5:20 PM said...

wah, terlihat sangat enak buat dimakan for tea-time. hehehe

haniaiman on April 08, 2012 10:30 PM said...

aduuhh..mana aci!!!!naklah jugak!

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez