Powered by Blogger.

Saturday, April 14, 2012

Aku Teruja..


Ya.. Aku sangat teruja bile tengok anak angkasawan negara dah pandai berenang.. Rasanya belom setahun lagi umurnya..


Anak aku?? nak jumpa swimming poll pon payah.. Kalau nak jumpa kolah air pon time balik kampong je.. Tapi tak kan nak bagi anak bekubang dalam kolah ye dak..


Dulu skali je aku bekubang kat parit depan rumah masa darjah satu.. Pas tu mak aku punye la bising.. Dengan bau air parit yang payah nak hilang walau dah sental dengan sabon zaiton.. Dulu sabon zaiton sangat glamer okeh.. Itu la kali pertama dan kali terakhir aku bekubang.. Lepas dari tu paling kuat pon aku main tepi parit tangkap ikan je..


Walau aku budak kampong tapi serius aku tak pandai berenang..


Jeles sangat kat orang yang pandai berenang.. Lagi2 budak kecik cam anak DrHalina ni kan.. Campak je tau la die nak idop.. Hahhaha..


Nota kaki~gamba sumber dari instagram drhalina..


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 juta comments on "Aku Teruja.."

a'in fajar on April 15, 2012 7:47 AM said...

berenang mmh elok tok kesihatan bdn n otak...aku dl teringin nak mandi kat swimming pool tp xde, aku bedal masuk kat dlm kolah bpk ku yg besar2..hahaha kn marah tak hengat dah lah kolah br basuh...smpi skrg abg ku ejek n citer kat ank2 ku..hampeh toi..

~najwa~ on April 15, 2012 10:06 AM said...

pasai apa suami knajwa berkubang parit kg, lepas tu dia pandai berenang? musykil. padahal knajwa pun kubang parit jgk, tp same cam eda, tak tau berenang, haha.



kalau kita ada kemudahan mcm drhalina tu, boleh dpt instructor lg, for sure anak kita pun pandai berenang renang juga, kan,kan,kan, haha..

Nini D.. on April 15, 2012 12:32 PM said...

cikmat kalo pegi air terjun duduk tepi aje sambil main pasir..muahahaha

eda_ej on April 16, 2012 10:47 PM said...

a'in fajar~malu nak cite, aku pon dulu pernah kubang kolah juge.. hehehe..

eda_ej on April 16, 2012 10:49 PM said...

kak najwa~bape la pulak nak bayo instructor tu ye.. sume $$$$$$ tu.. huhuhu..

eda_ej on April 16, 2012 10:50 PM said...

emy~ape kate ko campak je afif masok air.. boleh berenang kot.. heheheh..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez