Powered by Blogger.

Wednesday, April 4, 2012

Bila Cukai Lebih Dari Pendapatan..


Aku memang tak bape pandai nak cite pasal ekonomi.. Walau pon mase STPM dulu aku amek subjek ekonomi.. Kalau ekonomi rumahtangga boleh la kot..


Merujuk kepada gambar diatas.. Si baju biru berkolar merah adalah LHDN.. Tukang kutip cukai.. Nampak sangat behave tapi sebenarnya datang bersebab.. Cam ne la hasnaa nak kenyang kalau satu sudu bubur yang die makan kene cukai dengan dua sudu bubur.. Sabar je la..


Published with Blogger-droid v2.0.4

11 juta comments on "Bila Cukai Lebih Dari Pendapatan.."

PUANSTOBERI on April 04, 2012 2:03 PM said...

hikhik. ptt la adik pandang sipi2. rupanya bubur dia kena cukai. teheee :D

Nini D.. on April 04, 2012 2:19 PM said...

hahahaha....sabo ajelah aku.

~najwa~ on April 04, 2012 2:33 PM said...

jadi kena masak untuk 3 perut...

1 sudu hasnaa
2 sudu mamat alan

dia jeles la tu, tengok adik makan suap ;)

Kakzakie on April 04, 2012 2:47 PM said...

Kalau macam tu kena buat lebih supaya dua-dua kenyang...

Mama ArinArishArdini on April 04, 2012 3:22 PM said...

bubur tape lagi, aku kena time nestum...1sudu dini 4 sudu arisha, 4 sudu arina..pengsan makk

eda_ej on April 04, 2012 3:59 PM said...

PUANSTOBERI ~adik die bengang je die punye makan org lain yg ngap.

eda_ej on April 04, 2012 3:59 PM said...

emy~aku pon sabo juge nih..

eda_ej on April 04, 2012 4:03 PM said...

kak najwa~die mmg jeles pon.. memang kene wat lebih lepas nih..

eda_ej on April 04, 2012 4:04 PM said...

kakzakie~masalahnye abang die baru je lepas makan.. siap sedawe.. tetibe dtg nak suap juge..

eda_ej on April 04, 2012 4:05 PM said...

shima~mak kene bancoh untuk 9 perot la pulak.. hahhaha..

a'in fajar on April 05, 2012 7:58 AM said...

hihihi mcm2 la bdk2 ni..xpe janji nk mkn..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez