Powered by Blogger.

Monday, April 23, 2012

Demam + Seseme + Sakit Mata..


Harith dapat pakej.. Demam, seseme n sakit mata..


Smalam masa kuar beli barang dapor elok je.. Cume nampak hidung dah berair skit.. Aku agak2 tak melarat sangat kot..


Bile dah balik dari beli barang dapor harith dok merengek2.. ingat sebab die kene kejut mase dalam kete soh panjat tangga.. Tapi bile tengok mata die dah selonggok taik mata dah bekumpul.. Aduhaii.. Nak turun naik banyak kali tak larat.. Tunggu esok je la (ari ni)..


Tak sempat esok, malam tadi badan harith dah makin panas.. Taik mata pon dah banyak keluar.. Hingus pon same.. Dan dalam kol 1 lebih malam tadi harith dah muntah kat tilam..


Hencik ejai yang banyak tolong harith.. Sebab hasnaa asek nak mengempeng ngan aku aje sepanjang malam..


Pagi tadi hencik ejai ngan harith je pegi klinik.. Aku dok umah.. Tak yah la nak menyemakkan klinik kan.. Keje kat umah pon dah melambak tak terbuat..


Dan disaat enrty ini ditulis harith tengah bz main angry bird setelah setengah hari die tido akibat laloq mkn ubat seseme..


Cepat baik ye harith..


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 juta comments on "Demam + Seseme + Sakit Mata.."

faizal ridzuan on April 23, 2012 6:17 PM said...

hahah.. hampir2 berenang dalam muntah harith. yuck... hahahhah

eda_ej on April 23, 2012 8:46 PM said...

berenang2 la ketepian.. hehehhe..

PUANSTOBERI on April 23, 2012 10:13 PM said...

siannya sakit mata

Nini D.. on April 24, 2012 9:14 AM said...

jgn bg hasnaa dekat dgn harith..takut berjangkit sakit mata..cpt baik ye bang long :)

miloais milo on April 24, 2012 9:23 AM said...

moga harith cepat sembuh....
kesian banget kalo bebudak tak sihat...

wahida on April 24, 2012 4:08 PM said...

semoga cepat baik...
kesiannya...

Cik FaRiZaM on April 25, 2012 9:20 AM said...

byk nye ubat??sy ni susah nak makan ubat, kalau p klinik dpt ubat mesti tk makan. huhu~

kalau dah teruk je makan :)

salam kenal n follow sini

dr
http://afasz.blogspot.com

eda_ej on April 25, 2012 4:12 PM said...

@PUANSTOBERI ~ tu le.. tak tau mane dapat virus..

@Nini D.. ~ memang tak bagi dok dekat.. dok jauh2 je..

@miloais milo ~ kalo anak sakit kite pon rase nak sakit same..

@wahida ~ tq dear..

@Cik FaRiZaM ~ huhuhu.. mujur la harith jenis senang mkn ubat.. nnt i polo ye.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez