Powered by Blogger.

Monday, October 31, 2011

Nak Tuju Lagu Macam Kumpulan Jambu Boleh???



erkk.. saye nak tuju lagu ni kat orang yang sanun buleh??? hehheeh..




12 juta comments on "Nak Tuju Lagu Macam Kumpulan Jambu Boleh???"

ejai_ej on October 31, 2011 2:41 PM said...

huhuhu.. saper la agaknyer org yg sanun ek.. :p

eda_ej on October 31, 2011 2:42 PM said...

isk.. malu le nak kabo.. =p

D_08 on October 31, 2011 3:16 PM said...

cehhh....laki bini ni soghang tanye,.....soghang jawab...... kekekek

eda_ej on October 31, 2011 4:02 PM said...

kamu pon boleh yeop.. nak ngan tak nak je.. hehehehe..

Fieza on October 31, 2011 5:41 PM said...

main tuju2 lagu plak yer...;-)

eda_ej on October 31, 2011 6:38 PM said...

bile wish kat radio asek tak kuwo je, baik wish kat blog sdirik.. hehehhe...

afzan on November 01, 2011 8:56 AM said...

org sanun? bukan org sanun duduk dekat-dekat ke? takyahla nak tuju lagu bagai. nyanyi je depan muka

eda_ej on November 01, 2011 8:58 AM said...

ate kalo udah time koje tak ke jauh namenye tu..

Miss Tasantek on November 01, 2011 11:07 AM said...

kak, tuju lagu je kew??? lain2 tade kew???

yangyuyu on November 01, 2011 3:15 PM said...

haih dah habis pantang ke ni..hehe

eda_ej on November 01, 2011 4:24 PM said...

sha~lagu je la yang mampu..ape lagi yang boleh dituju..

kak umi~belom habeh lagi.. dok menghitong hari je hari2.. hehhee..

Faaein Talip Roy on November 04, 2011 12:08 AM said...

nak tuju lagu jugak lah camni.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez