Powered by Blogger.

Thursday, October 27, 2011

Ade Beza Tak??


Disebabkan mak aku kate dah beli kelambu, oleh yang demikian mase balik kampung berpantang ari tu aku tak de la bawak balik kelambu yang aku beli..


Ni la kelambu yang mak beli...

Photobucket

1st time aku tengok kelambu baby cam ni..


Mase mule2 bukak n bagi hasnaa pakai bapak aku kate kelambu ni dah macam perangkap ketam..

Photobucket

Gamba perangkap ketam ni aku amek ehsan dari pakcik google..


Bentuk yang lebih kurang same tapi fungsi yang berbeza..


Agak2 sape la yang mengadaptasikan perangkap ketam ni sampai boleh jadi kelambu baby ni ye..

10 juta comments on "Ade Beza Tak??"

~najwa~ on October 27, 2011 8:52 PM said...

mengetam cik hasnaa..hehe

eda_ej on October 27, 2011 8:54 PM said...

hahaha.. mengetam di dalam perangkap ketam..

ereen on October 27, 2011 9:55 PM said...

wakakaka.....
lawak lah ko ni eda...
tapi sangat chumel kelambu ank mu itu.... mana beli ha...
wah seksi hasnaa.... hehehe

eda_ej on October 27, 2011 10:02 PM said...

mak aku kate beli kat smpang 4 hutan melintang.. tapi idak le aku tau kedai yang mane..

die seksi sebab kat kg sangat panassss....

Nini D.. on October 28, 2011 8:47 AM said...

jgn nanti bila dah besar cik Hasnaa kita kuat jarinya mengetam udah..hehe

Mama ArinArishArdini on October 28, 2011 9:25 AM said...

weiii aku xblh tgk gmba dr potobaket arr..opis block..klu ko kesian kt aku lenkali upload dr pc je ye..ekekek

D_08 on October 28, 2011 10:37 AM said...

same tapi tak seghope cik eda_ej..... yang penting nyamok tak masok.....

eda_ej on October 28, 2011 10:55 AM said...

emy~huhuhu.. harap idak le jarinye macam ketam.. hehehhe..

shima~aku ade send kat ko by email.. ce check email yahoo ko.. =D

yeop~ye.. itu yang penting.. kat kg siang2 bute pon kene pakai kelambu sebab nyamok banyak beno.. halus2 plak tu..

Miss Tasantek on October 31, 2011 11:16 AM said...

sha pon bli yang cenggini. sha beli kat uptown danau. masa tu jenjalan, jumpa menatang kelambu ni, rasa cam comel je letak baby dalam tu kan. suami belikan ;)

eda_ej on October 31, 2011 12:23 PM said...

comel kan.. yang bagusnye kelambu ngan tilam die skali.. senang.. skali hangkut je..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez