Powered by Blogger.

Saturday, October 22, 2011

I'm Back!!!


Hehehhe.. setelah beberapa lame menyepi baru skarang dapat melepaskan gian.. hehhehe.. baru petag tadi sampai kat rumah ni.. rindu sangat kat rumah ni.. berpantang anak 2nd ni lain skit dengan bepantang anak 1st.. 3 minggu dok kat kampong memang tepu pale otak.. walaupon kadang2 rase sangat bz menguruskan anak2 tapi rase rindu nak berblog tu sangat membuak2 okeh..


Mungkin ade kawan2 yang dah tau berita baru tentang aku melalui FB ataupon blog mr ejai bahawasanya aku dah pon selamat melahirkan baby gurl seberat 3.32kg kat PPUKM pada 28 september yang lepas pada jam 11.12pagi..

Photobucket

Baru lepas kene balot.. maseh dalam labour room..

Photobucket

Ade gamba ngan abah die je.. ibu die tak de sebab ibu die sangat serabai mase ni.. huhuhu..


Kisah2 disebalik sume ni akan menyusul nanti ye.. 



4 juta comments on "I'm Back!!!"

PUANSTOBERI on October 24, 2011 9:29 AM said...

Alahai...da bersalin rupanya. tertanya2 gak Eda da bersalin ke blum sbb rerakan yg lain tu dah lepas kan.

By d way - tahniah. Baby sgt syiomel... geram je tgk. Geram kat pipi dia. hiksss..

peluk cium utk baby :))

eda_ej on October 24, 2011 10:28 AM said...

haah dah besalin.. tak dapek nak update sebab balik dari spital terus balik kg.. brokban dah tak de ni payah la skit nak update.. kene balik rumah baru boleh melepas gian..

pape pon time kaseh kak ida.. =D

Nini D.. on October 24, 2011 3:09 PM said...

yeayy!!..kamu telah kembali!!

eda_ej on October 24, 2011 3:13 PM said...

huhuhu.. gile tepu aku kat kg..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez