Powered by Blogger.

Friday, October 28, 2011

Satu Bulan Sudah..


Pejam celik pejam celik dah sebulan hasnaa lahir.. alhamdulillah hasnaa sihat.. dua minggu pertama je kuning die datang.. tapi tak de la sampai warded.. sukur..


Photobucket

Kejap je dah sebulan.. aku ni rase cam tak saba2 plak nak abeskan pantang 44 hari.. 14 hari lagi menunggu nih.. banyak menu2 yang aku dah listkan menjelang hari ke 44 nih.. hahhahaha.. harap aku ditabahkan la hati nak tempoh lagi 2 minggu ni.. 


Photobucket


Ni plak gamba semalam.. bukan main lagi dua bradik ni tido.. dua2 dah tebongkang.. si adik yang pompuan pon dah tak rupe cam pompuan.. hilang sume kesopanan dan kesusilaan.. hahhahha.. budak kecik tak pe kan..

14 juta comments on "Satu Bulan Sudah.."

firna on October 28, 2011 3:44 PM said...

lena diulit mimpi. seronok tak abg dpt adik?

Faaein Talip Roy on October 28, 2011 3:50 PM said...

budak kecik lagi.. takper.. dimaafkan.. hehehe..

eda_ej on October 28, 2011 3:50 PM said...

abang die tak heran pon.. ade ke tak de ke supe je..

eda_ej on October 28, 2011 3:51 PM said...

FTR~tu la.. dah beso kang nak kene penampo ko kekangkang kiak cam tu.. huhuhu..

ereen on October 28, 2011 4:31 PM said...

pergh...
apa lah list menu menjelang raya tu
hahahah.....

eda_ej on October 28, 2011 4:37 PM said...

huh.. perlu ke aku list kan kat sini.. banyak weh.. tak pe arr.. aku ngah cube besabo ni..

D_08 on October 28, 2011 5:24 PM said...

Alhamdulillah....
ini yang buat awok nak tambah lagi baby ni..... hehehe.....mem awok pun ade bagi klu sikit2 tu.....

eda_ej on October 28, 2011 6:49 PM said...

yeop~elok la tu nak menambah.. anak kamu yg kecik pon udah beso kan..

afzan on October 29, 2011 11:55 AM said...

aku suspek mesti dia ikut gaya mak dia tido ni

~najwa~ on October 29, 2011 1:15 PM said...

kangkang baik punya!! hehehe....

gambar semalam tu, rupa adik dah macam abang le pulak....ye ke?

eda_ej on October 29, 2011 1:32 PM said...

afzan~hoh.. mak die tido sangat sopan okeh.. hehehhe..

kak najwa~mase mule2 kuar tak nampak plak cam same.. tp bile kawan2 dtg rumah sume kate macam muke abang die.. ye la kot same.. =D

Mama ArinArishArdini on October 31, 2011 10:06 AM said...

kejap je dh sebulan

Miss Tasantek on October 31, 2011 11:14 AM said...

'raEi ne jibles koyok kakang eh...'
ok sorry ini bahasa ibunda tekuar otomatik masa tengok gambar harith tido dengan hasnaa :)

eda_ej on October 31, 2011 12:22 PM said...

shima~tu la.. kejap je..

sha~sak kilang yo podho.. hehehhe.. eh tesasul gak la.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez