Powered by Blogger.

Friday, July 23, 2010

Masok Balik???


Ingatkan dah tak de la student nak menyewa kat area rumah ni.. rupenya ade lagi.. untuk hari ni ade 2 bijik bas yang datang hantar student baru ni.. bas yang 1st tak penoh sangat.. tapi bas yang 2nd nampak cam penoh je..

Ni la antara student baru yang sampai siang tadi.. ni bas yang 2nd.. parent dierang hantar sampai kat kolej je kot.. pas tu kolej trus hantar kat asrama.. ni la asramanye..

Kelihatan student2 baru ni menuju ke blok A.. rumah saya blok B..

Nampak cam kene lapor diri je kat warden bawah tu.. nak tentukan dapat rumah mane kot.. wat stakat ni yang saya nampak student baru ni masuk kat blok A ngan C.. blok B belom lagi.. tapi banyak lagi rumah yang kosong.. esok luse ade la tu student baru masuk lagi.. ermm.. redho je la.. harap2 budak2 yang akan jadi jiran saya ni pandai la jage kebersihan.. tunggu je la cam ne nanti..

4 juta comments on "Masok Balik???"

~najwa~ on July 23, 2010 10:03 PM said...

masa time nuril dulu xde pulak yang menyewa kat sini kot...

eda~ejai on July 23, 2010 10:25 PM said...

time nuril dulu umah ni belom siap kot.. umah ni siap dalam awal 2007 rasenye..

Nini D.. on July 24, 2010 10:11 AM said...

apa kata kalo ko linkan entry smlm pada masterskill punyer website?..boley gitu?

eda~ejai on July 24, 2010 11:05 AM said...

hahahha.. redho je la..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez